Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Yenilendi, DotA 2 Yakında Geliyor

Orijinal DotA'nın yaratıcısı (Abdul "IceFrog" Ismail) DotA 2'nin gerçeğinin yerine geçemeyeceğini savunuyor.
 
     Steam'in sunucularının yenilenmesi ve programın güncellemesi ile artık oyunlarınızı daha hızlı indirebileceksiniz. Valve yeni güncellemeyi anlatırken artık Steam'de nelerle karşılaşıp nelerle karşılaşmayacağımıza açıklık getirdi.
 
     Sunucuların yenilenmesi ile artan bant genişliği sayesinde artık oyunları daha hızlı indirirken, büyük bir oyun çıktığında herkesin yüklenmesi nedeniyle sıkıntılar yaşamayacağız. Yeni sistemde verilerin HTTP ile gönderildiği ve bu sayede güvenlik duvarları ile yaşanan sorunların azalacağı söyleniyor.
 
     Hızlanmanın tek nedeni sunucuların kapasitelerinin arttırılması olmamış. Artık Steam kullanıcıları daha az veri iletişimi kuruyor. Bu da veri trafiğinin rahatlamasına büyük katkıda bulunuyor. Mesela bir oyunun dosyasını değiştirdiğinizde tüm dosyanın indirilmesi gerekiyordu. Fakat yeni sistem sayesinde artık dosyanın sadece değiştirilen parçaları yenilenecek. Ayrıca oyun güncellemeleri de bundan dolayı daha ufak olacak.
 
     Tüm bunların yanı sıra yakında yayınlanacak güncellemeler ile indirmelerinizi zamanlayabileceğiniz bir araç, Steam'de kullandığınız bant genişliğini ayarlayabilmek ve indirilecek oyunları sıralamak gibi yeniliklere sahip olacaksınız. Ek olarak Steam'in bundan sonra oyun oynarken güncelleme çekebileceğini de belirtelim. İnen güncellemeler siz oyundan çıktıktan sonra yüklenecek.
 
     Steam'in pek çok sıkıntıyı geçirecek ve oyuncuların isteklerini yerine getiren güncellemeleri yakın zamanda tamamlanacak. Valve, tüm bu güncellemelerin yanında Defense of the Ancients 2'nin çok yakın bir zamanda çıkacağını söylüyor. DotA 2'nin önümüzdeki ay Gamescom'da gösterileceği bilindiğine göre DotA 2'nin ne kadar kısa bir süre içerisinde çıkacağını merak ediyoruz.
 
     Hızlanan sunucuları kendiniz test etmek istiyorsanız yeni içeriklerin barındırıldığı sunuculardan indirme yapabilirsiniz. Mesela test için sunulmuş 720p videoları bu linkten indirebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Steam
Zumba Fitness, İngiltere'de Hala Lider ESRB'den Dead Island Detayları

nty35

19.7.2011 15:38:23

0
doğru söylüyolar :) 2.2 mbit ile inidiriyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız