Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam TV'lere Geliyor

Steam'de 30 milyon aktif kullanıcı ve 1200'den fazla oyun bulunuyor
 
     Valve'in yaptığı basın açıklamasına göre Steam'in kontrolcü destekli bir versiyonu televizyonlar ve diğer ekranlar için geliştiriliyor. Henüz ayrıntıları açıklanmayan projenin detayları bu hafta GDC'de açıklanacak.
 
     Big Screen isimli bir moda sahip olacak Steam sayesinde, oyuncular Steam'e ve tüm arşivlerine ev içerisinde daha fazla ekrandan ulaşabilecekler.
 
     Steam'in pazarlama müdürü Doug Lombardi "Müşterilerimiz ve kullanıcılarımız, Steam'i daha fazla yerde kullanabilmeyi istediler. Biz de Mac ve yakında çıkacak Portal 2 ile PS3'e getirdik. Steam, Big Screen modu ile PC'ler ya da Mac'ler vasıtasıyla evdeki tüm TV'lere ve monitörlere geçiyor." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
     Big Screen modunun şimdilik PC'leri TV'ye bağlamak için hazırlanan bir Steam desteği olduğu tahmin ediliyor. Ayrıntılar Game Developers Conference'de açıklanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam PC Mac Valve TV
Milo Yaşıyor ModNation Racers Kreasyonları 2 Milyonu Geçti

Xerias

1.3.2011 17:39:35

0
İlginç gözüküyor ama Multimedia özelliği olan bir televizyon sahibi olmak lazım sanırım bu özelliği kullanabilmek için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız