Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Link'in Üretimi Sonlandırıldı

 
Valve, oyunlarınızı bilgisayardan direkt olarak televizyona aktaran Steam Link donanımının fişini çekti.

Steam Link'in Avrupa'daki stokları tamamen tükendi ve Amerika Birleşik Devletleri'nde de neredeyse tükendi ve bundan sonra başka üretilmeyecek. Donanıma halihazırda sahip olanlar için destek sunulmaya devam edilecek.
 
Valve'ın daha sonra Steam Link uygulamasını çıkarmasıyla birlikte bu özellik Android'e de geldi ve bu da Android işletim sistemine sahip akıllı telefon, akıllı televizyon ve tablet kullanıcıları için ekstra bir donanım gereksinimini ortadan kaldırdı.
 
Steam Link uygulaması sayfasına buradan, Steam link donanım sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
Switch Sistem Güncellemesi Versiyon 6.2.0 Yayınlandı Kingdom Hearts III'ün Yapımı Bitti, Yeni Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Evil.Morty

21.11.2018 22:23:08

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Watton1 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri E yani tutmadı zaten.. Gerek yoktu ama denemeden ne sonuç alınacağı da bilinmezdi. OUYA gibi :)</blockquote> Tutmadı ???? Steam Link'in Avrupa'daki stokları tamamen tükendi ve Amerika Birleşik Devletleri'nde de neredeyse tükendi</blockquote> Çok basit bir soru. Neden üretimine son verildi o vakit?
çok basit aslında. Haberi tamamıyla okusaydınız anlardınız. "Valve'ın daha sonra Steam Link uygulamasını çıkarmasıyla birlikte bu özellik Android'e de geldi ve bu da Android işletim sistemine sahip akıllı telefon, akıllı televizyon ve tablet kullanıcıları için ekstra bir donanım gereksinimini ortadan kaldırdı. "

İdrak İstimlak

21.11.2018 20:04:42

+2
Stokların tükenmesinin sebebi artık cihazın yavaş yavaş üretiminin azaltılması olamaz mı? Nihayetinde kademeli olarak azaltılan cihaz üretimi sonlandırılmış. Ortada üretilip, yok satan bir cihazdan bahsetmiyorlar, az üretilip, bulunamayan bir cihazın artık üretiminin sonlandırıldığından bahsediyorlar...

KortX

21.11.2018 19:07:08

0
Şu yazıdan ne anlıyorsun çok merak ettim doğrusu "Steam Link'in Avrupa'daki stokları tamamen tükendi ve Amerika Birleşik Devletleri'nde de neredeyse tükendi ve bundan sonra başka üretilmeyecek." Haber başlığı yanlış diye yorum attık silmişler sanırım gözükmüyor.

BSC Misafiri

21.11.2018 18:47:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: Watton1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri E yani tutmadı zaten.. Gerek yoktu ama denemeden ne sonuç alınacağı da bilinmezdi. OUYA gibi :)
Tutmadı ???? Steam Link'in Avrupa'daki stokları tamamen tükendi ve Amerika Birleşik Devletleri'nde de neredeyse tükendi
Çok basit bir soru. Neden üretimine son verildi o vakit?

Watton1

20.11.2018 21:54:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri E yani tutmadı zaten.. Gerek yoktu ama denemeden ne sonuç alınacağı da bilinmezdi. OUYA gibi :)
Tutmadı ???? Steam Link'in Avrupa'daki stokları tamamen tükendi ve Amerika Birleşik Devletleri'nde de neredeyse tükendi

BSC Misafiri

20.11.2018 19:11:54

+1
E yani tutmadı zaten.. Gerek yoktu ama denemeden ne sonuç alınacağı da bilinmezdi. OUYA gibi :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız