Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam, Eş Zamanlı Kullanıcı Sayısında Kendi Rekorunu Kırdı

 
 
12 Eylül 2003 yılında yayınlanan ve uzun bir süredir oyun dünyasının en önemli isimlerinden olan Steam, bir rekor daha kırdı. Hatta bu sefer kendi rekorunu kırdı.
 
Steam Database'e göre Steam'in eş zamanlı kullanıcı sayısı geçtiğimiz saatlerde 18,801,944'e ulaştı. En yüksek eş zamanlı kullanıcı sayısı daha önce de Steam'e aitti. 14 Ocak 2018 tarihinde daha önce kırdığı rekordaki kullanıcı sayısı ise 18.537.490'dı. 
 
Steam bu şekilde yaklaşık 2 yıl sonra rekorunu kırmış oldu. Ancak 2018'de kırdığı rekorda, o sırada oyun oynayan daha fazla insan vardı. Verilere göre bugün kırılan rekor sırasında Steam'de oyun oynayan 5,956,978 oyuncu varmış. Ancak 2018 yılında kırılan rekor sırasında, Steam'de oyun oynayan 7 milyondan fazla oyuncu olduğu söyleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Eski Dice Yönetmeni, Metroid Prime 4'ü Geliştiren Stüdyoya Katıldı The Last of Us Part II, Naughty Dog'un İlk Çıplaklık ve Cinsellik İçeren Oyunu Olacak

by_endless

3.2.2020 13:30:13

0
Pc oyunculuğu ölüyor yeahhh
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız