Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Box'ın Resmi Duyurusu Bu Sene Yapılmayacak


    Şu sıralar düzenlenmekte olan CES fuarında Steam Box'ın prototip sürümü gösterildi ve neredeyse her şey resmiyete indi. Ancak Valve halen Steam Box'ın ayrıntılarını paylaşmadı ve duyuru yapmadı. Belirtilenlere göre beklenilen duyuru bu sene yapılmayacak.
 
    Engadget sitesine konuşan Valve mühendisi Ben Krasnow, "Bu saatten sonra inkar etmeye fazla gerek yok. Evet firma olarak Steam'i ve PC'leri günlük yaşamınızı geçirdiğiniz odalara taşımak istiyoruz. Fakat bunun duyurusunu 2013 senesi içerisinde yapmaya hazır değiliz." açıklamalarında bulundu. Daha önce çıkan Linux söylentilerine ise Krasnow, "Belki." cevabını vermekle yetindi. 
 
    Öte yandan Krasnow'un röportajda belirttiklerine göre 2013 senesi içerisinde anlaşmalı firma Xi3, Steam ve Steam'in Big Picture moduna odaklı olan bazı mini PC'ler çıkaracak. Anlaşma sonrasında görülen o ki, bu işin kaymağını önce Xi3, sonra da Valve yiyecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
steam steambox steam box valve xi3
"PS Vita'nın Satışları Beklenenlerin En Altında" Hatırlatma: GoW: Ascension Betası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

9.1.2013 20:59:50

0
Teknolojinin gelişmesi gerektiğini ve şuan tasarladıkları projelerin bu neslin bilgisayar ve konsollarına uymadığını söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Valve'nin en bilindik özelliği çok zaman harcayıp ortaya çok sağlam şeyler çıkarmasıdır. Merakla bekliyor olacağız ancak 2013'te duyurusu yapılmayacak denmesi bir yandan moralimi bozdu zira yeni Half Life oyununu kendi platformlarına çıkarmak istediklerini az çok anlıyoruz.

alemburda34

9.1.2013 08:31:10

0
Zaten 2013'te çıkmayacağını düşünüyordum hem duyuru geç geldi hemde yeni bir teknoloji steam platformunu konsollarına entegre etmeleri lazım seri üretime hazır mı bunlar önemli şeyler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız