Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam, 2019'da En Çok Satanları ve En Çok Oynananları Listeledi

 
 
2019 yılı neredeyse bitti diyebiliriz artık ve her platform gibi Steam de kendi içerisindeki yılın en çok satanları ve en çok oynananlarını açıkladı. Toplam 5 farklı kategori bulunuyor ve kategorilerin içerisinde bir sıralama yapmak yerine, yine sınıflandırma sistemine gitmişler.
 
Sınıflandırmalar en iyiden en kötüye sırayla; Platin, Altın, Gümüş ve Bronz olarak sıralanmış. Kategoriler ise; Çok Satanlar, En İyi Yeni Çıkanlar, En Çok Satan VR Oyunlar, Erken Erişimden Çıkan En İyi Oyunlar ve Aynı Anda En Çok Oynayan Oyuncu Sayısı.
 
Buraya tıklayarak listelerin ana sayfasına ulaşabilirsiniz ve istediğiniz kategoriyi inceleyebilirsiniz. Listelere genel olarak baktığımızda, yılın oyunu seçilen Sekiro'nun neredeyse her listede bulunduğunu görüyoruz. Steam gibi çok fazla çok oyunculu oyunun bulunduğu bir platformda, bu tarz bir oyunun en üstlerde olması gerçekten sevindirici. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
McFarlane Oyuncakları, Cyberpunk 2077 İçin Özel Oyuncakları Tanıttı Steam İndirimlerinde 3 TL'nin Altına Alabileceğiniz 25 Oyun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.12.2019 19:18:42

0
Yalnız Three Kingdoms Çini konu edindiği için bu kadar sattı. Yalan yok, çin tarihini adam gibi konu edinen bir oyun. Kötü değil. Ancak batıda bu kadar popüler değil. Batıda Warhammer serisi daha çok oynanıyor. Bana göre de Warhammer 2 çok daha iyi. Yıllar önce Third Age gibi modları indirmek için kendimi yırtardım. Ulan niye böyle bir total war yok derdim. Orkların elflerin dwarfların olduğu... Bu oyunla o açlığımı bastırdım.

aliann34

27.12.2019 16:13:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Liste hiç bir anlam ifade etmiyor oyun popüler olursa veya bedava satar
işte bir konsolcu kafa daha

Sarohan

27.12.2019 13:31:49

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Liste hiç bir anlam ifade etmiyor oyun popüler olursa veya bedava satar
Bu zeka fışkıran yorum için teşekkürler misafir.

BSC Misafiri

27.12.2019 11:54:21

0
En çok oynananlar listesinde paralı olduğu halde tek strateji tw three kingdoms çini konu alması ve savaş alanında pek olmasa da oynatılan etki eden yeni mekanikler sayesinde bu başarı geldi. Bu yıl bağımsızlar da pek konuşulmuş olmasa da onlar da iyi iş çıkardılar, vr ise yerinde saydı. Bu sene VR yerinde saydı, bağımsızlar yine iyiydi. En çok oynanlar oyunlar listesinde strateji türünde tek tw three kimgdom vardı sevindim hak etmişti bence herkes de oynamalı. Satanlar da ise ona dost civilization 6 vardı o da çok kaliteli bir oyun muhakkak deneyin şu anda %75 indirimde.

BSC Misafiri

27.12.2019 11:54:19

0
Liste hiç bir anlam ifade etmiyor oyun popüler olursa veya bedava satar

SH0O0GUN

27.12.2019 08:46:39

0
Tarih bağımlısı olarak çok önyargılı davranıp 2 yıl boyunca TW Warhammer' e elimi sürmedim, geçen hafta indirimlerde alıp denedim ve şimdiye kadar oynamadığıma çok pişman oldum. TW Warhammer2 Şimdiye kadar oynadığım en iyi Toral War oyunu, adamlar Three Kingdoms lada, diploması ve harita konusunda çığır atladı, Troy' dan sonra geniş çaplı bir Medieval yada Empire gelirse yıllarca satış listelerini sallar.

by_endless

27.12.2019 02:16:18

0
Total War'a bak be yürü koçum kim tutar seni. Strateji türü asla ölmüyor umarım Medieval 3 ile zirve noktasına çıkar bu elemanlar.

Cemlat

27.12.2019 01:37:21

+1
TW TK nin tüm listelerde en iyilerde olmasına sevindim. Warhammer ın başarısından sonra tarihi TW oyunları öksüz kalacak gibi duruyordu ama bu çok olumlu puan ve satış rakamları ilerisi için mutlaka yön verici olacaktır tarihi TW oyunları için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız