Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

State of Decay Geliştiricisi Undead Labs İkinci Stüdyosunu Açıyor

 
Microsoft'un birinci parti stüdyosu ve State of Decay oyunlarının geliştiricisi Undead Labs, ikinci stüdyosunu New Orleans, Louisiana'da açıyor.

Undead Labs ayrıca New Orleans, Louisiana'daki oyun geliştirme akademisi ile ortaklıklarını duyurdu.
 
Undead Labs konu ile ilgili olarak "Stüdyo patronu ve kurucusu Jeff Strain kendisini yeni stüdyoyu açmaya ve oyun geliştirme akademisi ile ortaklık yapmaya adadı. Xbox ve Microsoft'un desteği ile birlikte Jeff Strain, Undead Labs'in yöneticiliğine devam edecek ve aynı zamanda oyun sektöründe kariyer düşünmeyen kişilere bile fırsat yaratmaya çalışacak. Kim bilir belki bir sonraki State of Decay oyununa ait vizyona sahip kişi bu fırsatı bekliyordur." dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Gothic Remake Prototip Versiyonu PC için Yayınlandı Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted 17 Aralık'tan İtibaren Sanal Gerçeklik Olmadan Oynanabilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

YildirimBuyucusu

16.12.2019 01:44:20

+2
Microsoft'un en büyük amacı, bünyesindeki stüdyoların 2 oyun üzerinde çalışmalarını istemesi. Bir taraftan X019 etkinliğinde duyrulan oyunlar gibi AA tarzı oyunlar yapmak, diğer taraftan ise AAA kalitesinde büyük oyunlar yapmak. Böylelikle bünyesindeki her firmanın tecrübeli çalışanları yanı sıra, diğer tarafta kendini geliştiren çalışanlar bulacak. Güzel bir gelecek planlaması, ayrıca bunun getireceği bir çok exclusive oyun olacak. State of Decay 3 üzerinde ciddi bir çalışma yapmaları ve nelerin eksik olduğunu iyi değerlendirip 3. oyuna güzel bir şekilde entegre etmeleri gerekiyor. Grafiksel anlamda da seviye atlamaları lazım tabii.

Manhunt Three

15.12.2019 23:24:50

+1
Doğru düzgün yeni bir State of Decay oyunu Series X'e gelse güzel olur aslında. Artık bu tarz oyunlar pek yok.

TheNewAtilla

15.12.2019 22:46:35

0
Adamların düzgün oyunu yok ama arkasında microsoft olunca..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız