Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

State of Decay 2 için 22 Dakikalık Single-Player Oynanış Videosu

 
   IGN, State of Decay 2'nin tek kişilik oyuncu modundan 22 dakikalık oynanış videosu paylaştı.
 

Dünyanın Sonunda... Nasıl Hayatta Kalacaksınız?
 
On beş ay önce ölüm ayaklandığında, medeniyet sona erdi ve insanlık, liderleri tarafından terk edildi. Şimdi ise hayatta kalıp etrafa dağılmış olanlar kurtulmak ve yeniden yapılanmak için bir araya gelmeli ve açlık, hastalık, düşman insanlar ve elbette zombi sürülerinden oluşan tehditlerle yüzleşmelidir!
 
State of Decay 2 bir zombi kıyametinde geçen topluluk merkezli, fantastik bir hayatta kalma oyunudur. Hayatta kalanlardan oluşan benzersiz bir grubu kontrol etmektesiniz; bir taraftan bu karakterleri hayatta tutmak için en iyi stratejilere karar vermeli, diğer taraftan da becerilerini geliştirip ihtiyaç duyacakları kaynakları toplamalısınız. Dilediğiniz yoldan, ana üssünüzü nereye kuracağınızı, nasıl tasarlayacağını ve sağlamlaştıracağınızı seçebilirsiniz. Yiyecek ve cephane yağmalamalarını gerçekleştirmeleri için, hayatta kalanlardan kimleri riske atacağınızı seçebilirsiniz. Hayatta kalan yeni kişilerle (kendi hedefleri ve gündemleri olan) ne zaman irtibata geçeceğinizi, bu yabancılardan hangilerini kurtarıp topluluğunuza kabul edeceğinizi seçebilirsiniz.
 
Her oyuncunun deneyimi eşsizdir. Siz oynadıkça, gerçek zamanlı ve dinamik olarak gelişen açık, serbest oyun dünyası; kendinize has hayatta kalma önceliklerinizi sunmanız için yeni fırsatlar sunarak kararlarınıza karşılık verecektir. Ayrıca bu kararlar topluluğunuz için gerçek, kalıcı sonuçlar da doğurabilir. Hasta bir arkadaşınıza ilaç toplaması için en iyi toplayıcınızı haritanın bir ucuna gönderin... ama geri dönmeme ihtimalleri olduğunu unutmayın. Komşularınıza yardım edip yeni müttefikler edinebilir... veya ellerinde bulunan yiyecek erzakına onlardan daha çok ihtiyacınız olacağına karar verebilirsiniz.
 
State of Decay 2 ayrıca, işbirliğine dayalı çok oyunculu seçeneği sunarak topluluğunuzu ziyaret etmeleri ve hedeflerinizi gerçekleştirmenizde size yardımcı olmaları için en fazla üç oyuncuyu davet etmenize olanak sağlar. Veya bir arkadaşınızın oyununa dahil olup hikayelerinin sizin hikayenizden ne kadar farklı geliştiğine göz atabilirsiniz.
 
State of Decay 2: Sizin Seçimleriniz, Sizin Hikayeniz.
 
Nasıl hayatta kalacaksınız?

 
   State of Decay 2 Xbox One ve Windows 10 PC için 22 Mayıs'ta çıkış yapacak. 

   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
undead zombi aksiyon microsoft pc xbox one macera state of decay
Valkyria Chronicles 4 Batı için Sonbaharda Çıkacak Kaan "Fujitora" Çekli, WESG Dünya Finalleri'nde İkinci Grup Aşamasına Yükseldi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.3.2018 17:26:27

0
E3 te söyledikleri gibi havalı sağlam duyurular yapsalar iyi olur.konsol çıkalı 5 yıl olmuş şimdiki önceliğimiz 1. Parti oyunlar diyorlar şaka gibi :))

BSC Misafiri

16.3.2018 17:26:22

0
Pc icin alacagim ilk oyun fena sayilmazdi

HHarunTasar

16.3.2018 13:14:16

0
Bu E3'de Microsoft'dan ümitliyim Xbox sahibi değilim ama Oyunlarını PC çıkardığı için orada oynuyorum şöyle güzel oyunlar duyursa fena olmaz.

Drima

16.3.2018 12:31:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: WOLKY DJ 1. oyundan pek bi farkı yok gibi sanki ben öyle gördüm
Yok hocam haklısınız, aynen öyle.. Artık hikayesi için oynarsak oynarız ki umarım o iyi olur

-Dark Poison-

16.3.2018 12:00:36

+3
Ms'in elinde ferrari(xboxonex) var ama bu araçla toprak yolda gitmeye çalışıyor(elindeki oyunlar).

Guest-97901DBF5

16.3.2018 11:05:07

+1
1. oyundan pek bi farkı yok gibi sanki ben öyle gördüm

mementopolis

16.3.2018 10:11:27

+4
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio Rip Sony
Nisan ve Mayıs itibariyle Microsoft’un leşini kim kaldıracak .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
State of Decay 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız