Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starkiller'ın Kamino'dan Kaçışı


      Star Wars hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen Star Wars: Force Unleashed 2 için yeni oynanış videoları yayınlandı. GamesCom fuarından çekilen bu videolarda LucasArts'tan Cameron Suey oyunun bazı özelliklerini anlatıyor.
 
     İlk Force Unleashed oyunundan altı ay sonrasını konu edinecek olan oyunun hemen başında Starkiller'ı Darth Vader'ın elinden kaçarken görüyoruz. Hatırlarsanız daha önce yayınlanan bir videoda Darth Vader, çırağına ihtiyaç duymadığı için ölüm emrini vermiş ve Starkiller'ın kaçışını görmüştük. İşte bugün yayınlanan videolarda da o kısmın devamını görebiliyoruz.
 
     Daha çok denizden oluşan ve fırtınaları ile ünlü olan Kamino gezegeninden kaçış sahneleri ise oldukça epik gözüküyor. havada süzülen Starkiller'ı tüm gücünü kullanırken görebiliyoruz. Ayrıca bir çok oyun dinamiğine yer verilen bu videoda Starkiller'ın iki ışın kılıcı kullandığına da dikkat çekilmiş. Oyunun bu yeni video ve görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili


 
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Star Wars : Force Unleashed 2 PC PS3 xbox 360 PSP DS Lucasarts
Sony Oyunlarının Çıkış Takvimi MW 2, İngiltere'nin Gelmiş Geçmiş En Çok Satanı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.8.2010 22:56:37

0
Oyun Mekan her şey güzel. geçen oyunda hep tekrar ediyodu yani güçsüzleri öldürüyon sonra büyük düşmanlar geliyo en sonunda bi jedi sith herneyse onları öldürüyodun. yani hep aynı şey umarım değiştirirler.

BSC Misafiri

24.8.2010 10:35:56

0
ama ben tek şunu beğenmedim adamı force ile havaya kaldırırken adamın altında dalgalar oluşuyor o biraz kötü yapmış bidebende katılıyorum size xD

kutillo

23.8.2010 21:33:34

0
23.08.2010 20:51:05 arkadaşa kesinlikle katılıyorum tek vuruşta kesse oyun çok kolay olurdu ki bu haliyle bile zorlamıyor oyun

EfkanBirkiye

23.8.2010 20:51:05

0
Arkadaslar o zaman god of warda da düsmanlari tek vurusta bölmemiz gerekirdi ya da kilic kullanilan cogu oyunda. Bence bu olaya fazla takilmamak lazim. Tek vurusta ölseler pek tadi kalmaz bence. iyi böyle :)

bersgurs

23.8.2010 18:34:16

0
ilk oyunun tek sevmediğim yanı düşmanlarımızın tek vuruşta ölmemesi ve parçalanmamasıydı inşallah oyun çıkana kadar bunları düzeltirler

BSC Misafiri

23.8.2010 15:21:07

0
Kötü olucak gibi yine cesetler hemen yok oluyor.Yine şu elinde iki tarafı ışıklı sopa tutan adamlar o ellerindeki zamazingo ile ışın kılıcına meydan okuyolar.Işın kılıcı niye o silahı iki parçaya bölemiyor anlamadım.Yine ışınkılıcı 4-5 vuruşda anca öldürüyor. Kimsenin uzuvları kopmuyor.Bir ilk sahnede adamın kafası koptu o kadar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars : Force Unleashed 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız