Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield'ın 2018 Sürümünden Yeni Oyun içi Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

 
 
Bethesda'nın beklenen oyunu Starfield'ın 2018 sürümünden yeni bir dizi oyun içi ekran görüntüsü sızdırıldı. Bu ekran görüntüleri bazı varlıkları oyunculara sunuyor. Sızdırılan ekran görüntüleri, oyunun ilk aşamasından olduğunu için final sürümünü temsil etmiyor. 
 
Daha önce de Starfield'ın 2018 sürümünden ekran görüntüleri yayınlandı. İlk ekran görüntüleri Eylül 2020'de ortaya çıktı. Daha sonra Mayıs 2021, Ekim 2021 ve Ocak 2022'de yeni görüntüler sızdırıldı.
 
Starfield; The Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout 4'ün ödüllü geliştiricileri Bethesda Game Studios'un 25 yıl sonra oluşturduğu ilk yeni evren. Oyuncular, yıldızların arasında geçen bu yeni nesil rol yapma oyununda insanlığın en büyük gizemine cevap arayacak ve destansı bir yolculuğa koyulacak. 
 
Starfield, 11 Kasım 2022'de Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.  
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
Daha önce sızdırılan ekran görüntülerine göz atmak için:
 
1: Ocak 2022 ekran görüntüleri için buraya tıklayın.
2: Ekim 2021 ekran görüntüleri için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Elden Ring Çıkışının 6. Haftasında Steam Satış Listesinde Zirvedeki Yerini Koruyor Abandoned Geliştiricisi Silent Hill iddiaları için Konami ile İletişime Geçtiğini Belirtti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.4.2022 00:59:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: RocK__StaR Oynamadığına eminim beni daha tanımıyorsun ps xbox falan savunmam game pass sistemini savunan biriyim son zamanlarda xbox fanları çoğaldı zaten o ayrı bir konu demek hep böyle olacak bir ps fanları çoğalacak bir de xbox fanları çoğalacak fallout dediğin oyun rpg nin babalarından biridir o oyun rpg ağırlıklı olmak zorunda fallout 4 ü seven var ama az seven var bolca eleştiriler almış bir oyun aksiyon seven basit oyuncular sever fallout 4 ü god of war hep aksiyon ağırlık bir oyundu değişimini kimse olumsuz yönde bakmadı ne alaka anlamadım koskaca splinter cell oyunu aksiyona kaydı ne eleştiriler aldı haberin yok sanırım bunun gibi örnek çok var
önceki yazdıgımı okuyup anlasaydın aynı kafadan cevap yazmazdın,gelmiş oynamadıgına eminim yazmış,yine içi boş laf,üzülme ama tüm seriyi oynadım,şimdi bunada inanmaz kesin :D bu arada aksiyon seven oyuncular basit oyuncuda olmuyor, doom ethernal full aksiyon şimdi bu oyun neyin babası söylememe gerek yok herhalde,şimdi bunu oynayanlar basit aksiyon severlermi cidden :D fallout 4ünde kendi içinde basarılı oldugu kısımlar var,steamde aktif oyuncu sayısına bakabilirsin,burada fallout2 nin nasıl bir oyun oldugunun önemi yok malesef,daha iyisimi tabiki olabilirdi,ama işte çöpte değil,zaten sizin yazdıgınıza bakarsan full askiyon seven basit oyuncular full aksiyonlu god of warıda sevmiş oluyor.

BSC Misafiri

5.4.2022 00:59:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: RocK__StaR Oynamadığına eminim beni daha tanımıyorsun ps xbox falan savunmam game pass sistemini savunan biriyim son zamanlarda xbox fanları çoğaldı zaten o ayrı bir konu demek hep böyle olacak bir ps fanları çoğalacak bir de xbox fanları çoğalacak fallout dediğin oyun rpg nin babalarından biridir o oyun rpg ağırlıklı olmak zorunda fallout 4 ü seven var ama az seven var bolca eleştiriler almış bir oyun aksiyon seven basit oyuncular sever fallout 4 ü god of war hep aksiyon ağırlık bir oyundu değişimini kimse olumsuz yönde bakmadı ne alaka anlamadım koskaca splinter cell oyunu aksiyona kaydı ne eleştiriler aldı haberin yok sanırım bunun gibi örnek çok var
örneklerinizde anlık steamda 20k oyuncu oynayan var mı? varsa alabilirim,

RocK__StaR

4.4.2022 21:34:26

0
Oynamadığına eminim beni daha tanımıyorsun ps xbox falan savunmam game pass sistemini savunan biriyim son zamanlarda xbox fanları çoğaldı zaten o ayrı bir konu demek hep böyle olacak bir ps fanları çoğalacak bir de xbox fanları çoğalacak fallout dediğin oyun rpg nin babalarından biridir o oyun rpg ağırlıklı olmak zorunda fallout 4 ü seven var ama az seven var bolca eleştiriler almış bir oyun aksiyon seven basit oyuncular sever fallout 4 ü god of war hep aksiyon ağırlık bir oyundu değişimini kimse olumsuz yönde bakmadı ne alaka anlamadım koskaca splinter cell oyunu aksiyona kaydı ne eleştiriler aldı haberin yok sanırım bunun gibi örnek çok var

BSC Misafiri

4.4.2022 20:20:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: RocK__StaR Sizin gibi rpg den uzak bol aksiyonlu oyunları sever oyuncular tabi fallout 4 ü bir fallout 2 yi oyna bakalım ne kadar detaylı bir oyun olduğunu gör
oynamadıgımı nereden cıkarıyorsunuz :D sizin sorununuz bu işte aynı playstation denen aletin sadece sizde oldugunu sanmanız gibi,aynı çıkmamış gamepass oyunlarına kötü demeniz gibi,içi boş,size diyorum ki fallout 4üde sevip oynayan var fallout 2 ye benzemek zorunda değil,oyunlar değişebilir,rpg den aksiyona kaymış olabilir,god of war bile ne hale geldi herkes olumlu karşıladı,fallout 4 ise siz sevmediniz diye herkes kötüleyecek değil,girin bkaın oynayan binlerce insan var,her oyun size uygun olamaz ,bu da o oyunu çöp yapmaz

BSC Misafiri

4.4.2022 18:15:23

0
Sırf gamepass servisine hakaret etmek için çıkmamış oyunlara kötü diyenide gördük. Abi dur önce bir oyun çıksın sonra yine kötü dersin. Gamepass bir abonelik servis sistemi olduğu için önceliği oyun kütüphanesinin geniş olması. Bu kütüphanede iyi oyunda olabilir kötü oyunda olabilir. Netflix veya amazon prime gibi düşün.

Fearless_tr

4.4.2022 17:59:40

0
Herseyede yorum yapmayin kardesim ortada oyun yok kötü iyi nerde biliyorsun yapan firma tecrübeli köklü bir firma

7ender

4.4.2022 17:54:32

+2
Biraz daha abart hocam 👍

Hiko9

4.4.2022 17:03:50

0
Bunlar zaten laf yetiştirmek için klavyeyi deliyorlar. Tabiki araştırmayacaklar.

Hiko9

4.4.2022 17:02:04

0
Gamepass sistemine gelen oyunlar iyi ama aşırı hype yapmaya gerek yok. Gamepass sistemi zaten harika ama ben başka şeyden bahsediyorum. Halo İnfinite Microsoft'un neredeyse en önemli oyunu olmasına rağmen geliştirme süreci berbattı. Halo dediğin oyun ortalama olmamalı. Microsoft çok isteseydi diğer stüdyolardaki elemanları da bu studyoya transfer edip, Halo'nun geliştirilmesi iyi bir yönde değiştirebilirdi. Tonla studyoları var sonuçta. Evet bu sıkıntıların bir kısmı stüdyo tarafından ortaya çıkmış olabilir ama Microsoft'un da bu konuda yetersiz olduğunu düşünüyorum. Aç bak Halonun geliştirme sürecindeki olaylara bence.

Johnny Silverhand

4.4.2022 16:59:29

+1
fallout 4 dışında dediklerin bethesda game studios oyunları değil. önce hangi firma yapmış onu öğren. bethesda softworks ile game studios farklı şeyler.

Hiko9

4.4.2022 16:50:02

0
Bu sitede ne kadar zekalı insanlar varmış. Vay vay. Bethestanın kendi yaptığı oyunlar dan bahsetmişim sen hala hikaye yazıyosun.

RocK__StaR

4.4.2022 16:48:38

0
Sizin gibi rpg den uzak bol aksiyonlu oyunları sever oyuncular tabi fallout 4 ü bir fallout 2 yi oyna bakalım ne kadar detaylı bir oyun olduğunu gör

BSC Misafiri

4.4.2022 16:32:00

0
NCK: Şu Gamepass kavgası nedir anlamış değilim. İlgili her haberde bir yerden iki taraf birbirine sataşıyor, tartışıyor, bıla bıla bıla... Türkiye'de 600 tl ye de oyun satılıyor, aylık 30 tl verip Gamepass almasın da ne yapsın insanlar? Birileri 600 tl verip oyun aldım diye kendini enayi mi hissediyor? 30 tl verenleri küçük mü görüyor? Oyunların kalitesi artsın diye Gamepass almayı bırakınsanızda oyunların kalitesi artmaz! Bethesda buglı oyunlar yapmayı Gamepasstan önce de sürdürüyordu, sonra da sürdürecek. Skyrim ilk çıktığında da buglıydı, hala buglı. Kapitalizmin mantığı şudur, minimum maliyetle maksimum kazanç, kar! Bir kaç yıl daha çalışır, para verip bugsız oyunlar piyasa süreceklerine maliyeti düşürüp bitmemiş oyunları piyasaya sürerler, para kazanırlar! Cyberpunk 2077 de bir örneği! Bu oyuna gelince, No Man Sky, Elite Dangerous, EVERSPACE™ 1, 2, en son oynadığım uzay oyunları. Bu oyunları içerik olarak, grafik olarak, hikaye, oynanış olarak aşmalı Starfield. O uzay aracının sağında yürüyen robot Fallout'taki robotları hatırlattı bana. Aynı oyun motoru mu? Tam açık dünya, galaksi, evren mi olacak oynanışta? Umarım bug çorbası olmaz.

gamer-x

4.4.2022 16:30:48

0
1 tane daha böyle bir oyun (uzay simülasyon) vardı 10 yıldır para topluyorlardı geliştirme sürecinde neydi o oyun karıştırdım ben galiba oyunları Not: Star citizen miş benim aklımda kalan oyun 2010 dan beri geliştiriliyormuş :))

BSC Misafiri

4.4.2022 16:30:33

+1
fallout 4 denilen oyun sadece steamde 15-20k arası aktif oyuncuya sahip,istenilen şekilde olmadıgı gerçek ama oyunu seven var,başarılı oldugu yerlerde var,sizin istediginiz gibi olmayınca oyun çöp olmuyor malesef.

BSC Misafiri

4.4.2022 16:29:52

0
Abonelik sistemlerinin nasıl çalıştığını idrak edemeyen arkadaşlar ticaret aklından bahsediyor burada. Ne kadar fazla abone, o kadar yüksek bütçeli oyun. Ayrıca 300 milyon dolar bütçeli kaç tane oyun gördün bilader? Biraz az sallayın işkembeden. Açıp bir bak önce Halo infinite bütçesi ne kadar, ne kadar para harcanmış. Oyun iyi değil kabul ama bu bütçesi yüzünden değil 343 beceriksizliğinden. Psychonauts 2'nin, forza h5'in, flight sim.'in kalitesini ne yapalım?

BSC Misafiri

4.4.2022 16:29:49

+1
Artık bir gameplay görelim. Devlet sırrı gibi saklıyorlar.

BSC Misafiri

4.4.2022 16:29:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka He Adam 300 milyon dolar gömüp onu da ilk gün gamepass a ekleyecek . Lan sizin hiç mi ticaret aklınız yok. Red dead 2 gelmişmiş ? Servisin reklamını yapmak için kaç ay tutabildiler ? Şu an var mı gamepass da ? Halo infinity in kalitesinden ( kalitesizliginden) de mi anlamadınız gamepass in aslında oyun dünyasının bit pazarı olduğunu.
ps exc oyunları için alınıyor madem red dead yani üçün partiler reklam için,o oynadıgın exc leri serviste bidaha oynarsın döner döner xd

Kasatka

4.4.2022 15:41:00

+2
He Adam 300 milyon dolar gömüp onu da ilk gün gamepass a ekleyecek . Lan sizin hiç mi ticaret aklınız yok. Red dead 2 gelmişmiş ? Servisin reklamını yapmak için kaç ay tutabildiler ? Şu an var mı gamepass da ? Halo infinity in kalitesinden ( kalitesizliginden) de mi anlamadınız gamepass in aslında oyun dünyasının bit pazarı olduğunu.

RocK__StaR

4.4.2022 15:00:24

0
Fallout 4 olmamış bir oyun niye onu saydın bilmiyorum diğer oyunlar bethesda firmasının yan firmaların oyunları yani ana bethesda yapımları değil

RocK__StaR

4.4.2022 14:58:15

+1
Haklısın bethesda firmasının son oyunları bekleneni veremedi fallout 76 yı saymıyorum bile o oyun fallout dünyasına hakarettir

-Dark Poison-

4.4.2022 14:32:04

0
Gamepass oyunların kalitesine ne gibi olumsuz etki etmiş be aklı evvel.Rdr2 gibi zirve noktası işler bile sisteme eklendi.Ondan da haberin yok.Sony gamepass baskısı sayesinde daha kullanıcı dostu olmaya doğru evriliyor,ki güzel bir şey.Cehalet konusunda doktora mı yapıyorsunuz kardeşim.Hellblade 2 de grafik varmış sadece,sanki oyun çıktı da oynadın nasıl olduğunu biliyorsun.Unreal Engine 5 ile yapılan oyunu 7 senelik oyunla kıyaslıyor.Bu sitede ve forumda akıllı mantıklı yorum görmek çölde okyanus bulmak gibi bir şey artık.

monteecristoo

4.4.2022 14:07:19

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Hiko9 Bethestanın en son kendi yaptığı en iyi oyun 11 sene önce yaptığı Skyrimdi. Bu oyundan sonra çıkan oyunları oyunları hep vasattı. Bu oyundan da pek beklentim yok. Gamepass oyunu olacağı için en fazla ortalama olur. Elden Ring, Zelda, Gow veya Rdr2 gibi ses getireceğini düşünmüyorum. Genel olarak ben Microsoft'dan Gamepass var olduğu sürece başyapıt kalitesinde bir oyun beklemiyorum. Gamepass sistemi çok iyi olsa da oyunların kalitesine olumsuz yönde etki ediyor. Umarım söylediklerimi geri alırım ama zannetmiyorum. En son herkesin hype yaptığı Hellblade 2 fragmanından sonra benim beklentim daha da düştü. Adamlar grafiğe abanıp, diğer şeyleri boşlamışlardı bildiğin. Microsoft 2022 senesinde, 2015 oyunu olan The Order ayarında oyun yapıyolar. Piyasayı 10 sene geriden takip ediyolar herhalde.
Sen canını sıkma. BETHESDA'nın sadece ismi o yazdığın oyunlardan daha fazla ses getirir.

BSC Misafiri

4.4.2022 13:45:36

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Hiko9 Bethestanın en son kendi yaptığı en iyi oyun 11 sene önce yaptığı Skyrimdi. Bu oyundan sonra çıkan oyunları oyunları hep vasattı. Bu oyundan da pek beklentim yok. Gamepass oyunu olacağı için en fazla ortalama olur. Elden Ring, Zelda, Gow veya Rdr2 gibi ses getireceğini düşünmüyorum. Genel olarak ben Microsoft'dan Gamepass var olduğu sürece başyapıt kalitesinde bir oyun beklemiyorum. Gamepass sistemi çok iyi olsa da oyunların kalitesine olumsuz yönde etki ediyor. Umarım söylediklerimi geri alırım ama zannetmiyorum. En son herkesin hype yaptığı Hellblade 2 fragmanından sonra benim beklentim daha da düştü. Adamlar grafiğe abanıp, diğer şeyleri boşlamışlardı bildiğin. Microsoft 2022 senesinde, 2015 oyunu olan The Order ayarında oyun yapıyolar. Piyasayı 10 sene geriden takip ediyolar herhalde.
the evil within, prey, wolfenstein the new order, fallout 4, doom, dishonored. harbidende hepsi çok vasatmış. zaten verdiğin örneklerdende anlaşılıyorki sizin için vasat olmayan tek oyun tipi hype yaratmış ve satılık aptal oyun basını tarafından bolca şişirme puanla beslenmiş ana akım oyunlar. o yüzden çokta kızamıyorum, haklısınız.

BSC Misafiri

4.4.2022 13:45:30

+2
Hiko denen kardeşin beyninden istiyorum. Böyle boş bir beyinle daha mutlu olurum sanırım.

BSC Misafiri

4.4.2022 13:45:28

0
Ne gördünde hiç fena görünmüyor diyorsun fanboy?

Krone

4.4.2022 12:48:05

0
Hiç fena görünmüyor. Ama geliştirme aşamasında olduğu için net bir yorum zor.

Hiko9

4.4.2022 12:25:33

+3
Bethestanın en son kendi yaptığı en iyi oyun 11 sene önce yaptığı Skyrimdi. Bu oyundan sonra çıkan oyunları oyunları hep vasattı. Bu oyundan da pek beklentim yok. Gamepass oyunu olacağı için en fazla ortalama olur. Elden Ring, Zelda, Gow veya Rdr2 gibi ses getireceğini düşünmüyorum. Genel olarak ben Microsoft'dan Gamepass var olduğu sürece başyapıt kalitesinde bir oyun beklemiyorum. Gamepass sistemi çok iyi olsa da oyunların kalitesine olumsuz yönde etki ediyor. Umarım söylediklerimi geri alırım ama zannetmiyorum. En son herkesin hype yaptığı Hellblade 2 fragmanından sonra benim beklentim daha da düştü. Adamlar grafiğe abanıp, diğer şeyleri boşlamışlardı bildiğin. Microsoft 2022 senesinde, 2015 oyunu olan The Order ayarında oyun yapıyolar. Piyasayı 10 sene geriden takip ediyolar herhalde.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız