Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield temalı Xbox kontrolcüsü sızdırılmış olabilir

 
 
Bethesda tarafından oyunculara sunulacak açık dünya uzay temalı aksiyon rol yapma oyunu Starfield temalı Xbox kontrolcü detayları sızdırıldı. Oyunu bekleyen ve beklentisi olan oyuncular için bu haber sevindirici gelebilir. Sızıntı görüntüleri Çin temelli bir web sitesinde ortaya çıktı ve daha sonra Resetera ve Reddit gibi sitelerde paylaşıldı. Ancak bu görüntünün gerçek olup olmadığı bilinmiyor
 
Kontrolcü gerçek mi değil mi bilemiyoruz
 
 
 
Çinli web sitesi aracılığıyla sızdırılan Starfield temalı Xbox kontrolcüsünün gerçek olup olmadığı şu anda araştırılıyor. Herhangi bir resmiyet kazanmadığı için bu kontrolcünün fan yapımı mı yoksa gerçek bir tasarım mı olduğunu bilemiyoruz. Ancak kontrolcüye baktığımız zaman ilgi çekici detaylara ve görüntüye sahip olduğu aşikar.
 
Öte yandan geldiğimiz noktada 2023'ün ilk yarısı içerisinde çıkış yapması planlanan Starfield'ın 6 Eylül tarihine ertelendiğini biliyoruz. Oyun yönetmeni Todd Howard, oyunun benzersiz bir deneyim sunacağını belirtiyor. Bakalım bizlere nasıl bir deneyim sunacak, hep birlikte göreceğiz. 
 
İşte kontrolcü görseli
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Suudi Arabistan, 38 milyar dolarlık yatırımla oyun merkezi kurmak istiyor EMEA Masters 2023 Başladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arnavut_efe

7.4.2023 09:16:20

0
Exclusive oyun konusunda hakkında haklılık payın olabilir ama yeni nesile geçildi yapılan oyunlar bu noktada aksayabilir iyi niyetli düşünerek böyle yorum yapıyorum zira hellblade 2'nin 3 yıl önce gösterilmiş haliyle şimdiki gösterilen hali arasında bariz teknoloji farkı var. Aslında ben exclusive oyunda pek takan birisi değilim o yüzden xbox aldım bütün konsollara sahip oldum al sat yaptım ama en son xboxta karar kıldım. Xboxı olanlarında zaten özel oyunları pek taktığını düşünmüyorum. God of war ve last of us kalitesinde oyun çıkarmak zor iş kolay olsaydı playstation tarafınında aynı kalitede 8-10 tane oyunu olurdu ama yok

Johnny Silverhand

6.4.2023 19:31:56

+1
komik geliyor artık bu haberler. adamlar oyun yapmak yerine saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar. alım tamamlandığında cod kolu gelir herhalde.

Jer Aders

6.4.2023 19:05:29

0
Bu adamlar kaç yıldır boş duruyorlar oyun konusunda öyle 1, 2 yıllık bir durum yok ortada. İsterseniz açın bakın 2018 E3 fuarı misal, her yıl bu yıl bizim yılımız olacak diyorlar ama sonuç ortada. Ben her iki tarafında fanı değilim ( PS ve Xbox) lakin xbox her geçen yıl kendilerini daha da rezil ediyor. Ellerinin altında o kadar iş gücü var ama bir god of war olsun, last of us olsun o kalitelerde oyun çıkartamıyorlar. PS tarafının da eleştirilecek hiç mi yanı olmaz olur mu onlarında var onu da başka bir konuda paylaşabilirim belki. Kısacası , Xbox tarafının çok kötü yönetildiğini düşünmeye başladım, başka bir izahı olamaz.

Antikaruh

6.4.2023 18:13:02

+3
Her iki konsola da sahibim. Xbox'ı herhalde 6-7 aydır açmadım bile. Update bile etmedim. Oyun yapın oyun oyun oyun !!!! Gezegen kadar stüdyo aldınız, kıta satın alacak paranız var ! Oyun yapın artık oyun oyun oyun ! Şu kontrolcüyü de yenileyin artık, ps5'in dualsensi gibi bir şey getirin, üzerine boya atıp durmayın. Xbox'ın kolunu elime aldığımda sanki bir nesil geriden geliyormuş gibi hissediyorum. İkisi de aynı para üstelik. Neslin başında Microsoft anket bile yapmıştı, "Ps5 kontrolcüsünün özelliklerinin xbox'a gelmesini ister misiniz" diye. %87 evet demişti. O anket öyle kaldı. Madem kontrolcü geliştirmek için anket yapıyorsun, nerede o yeni nesil gamepadler ? Neyse, oyun yapın oyun ! Fable nerede 13 yıl oldu ! Fable nerede olm ? Mikisioft bir tane oyunu nasıl yapamaz ya ?

Persona_6

6.4.2023 16:53:31

+2
Oynayacak oyun yok ama kontrolcü çok

arnavut_efe

6.4.2023 08:28:41

0
dediğin gibi keşke burdada öyle olsaydı tuşların rengini bile ayarlıyorsun harika detaylar var

arnavut_efe

6.4.2023 08:27:37

0
oyunlar öyle 1-2 senede yapılmıyor artık ondan dolayıdır :)) zira playstation tarafıda ps5 için henüz pek birşey çıkarabilmiş değil

Erellach

5.4.2023 23:09:37

0
Yeni ogrendim ama cok iyi bir mantik, buradada olsa kendime gore tasarlardim.

Caped 117 Crusader

5.4.2023 21:50:57

0
Starfield adını görüp alev alanlar yine üşüşmüş :D

DrUckmann

5.4.2023 12:55:38

+6
3 yilda oyundan fazla kontrolcü üretip komedi tarihine geçti bu Micro ... Bunlar takacam pili açacam Youtube'u mod oldukca kol gibi kol daha cok gelir Skjafaj ...

arnavut_efe

5.4.2023 08:56:33

+1
quote:

Orjinalden alıntı: m_blue Yanılıyorsun adamlar kendi yaptiklari oyunu ilk gunden itibaren game pass listesine ekleye biliyor. Peki sony ne yapiyor god of war ragnarog 799tl delux olani 899tl ps plus premium hesabi olana indirim yapiyor mu? Tabikide yok, ps5 icin kactane ozel oyun var? Sunu soyleyebilirsin aliexpireste yapistirma ve hazir boyali pilatik var al yapistir yada tak ne gerek var okadar para verip yeni kol almaya.
2. kol alacaklar için güzel haber adamlar yapıyor... Yurt dışında xbox sitesinden kendi kolunu kendin yapabiliyorsun istediğin renk boyuyorsun tuşlarını, tutma yerlerini, arkasını, arka kapağını, vs. + isim yazabiliyorsun öyle sipariş verebiliyorsun keşke burdada öyle yapabilseydik

Erellach

5.4.2023 08:47:23

0
Yanılıyorsun adamlar kendi yaptiklari oyunu ilk gunden itibaren game pass listesine ekleye biliyor. Peki sony ne yapiyor god of war ragnarog 799tl delux olani 899tl ps plus premium hesabi olana indirim yapiyor mu? Tabikide yok, ps5 icin kactane ozel oyun var? Sunu soyleyebilirsin aliexpireste yapistirma ve hazir boyali pilatik var al yapistir yada tak ne gerek var okadar para verip yeni kol almaya.

BSC Misafiri

5.4.2023 00:17:19

0
NCK: Adamlar bir oyun yapıyor, oyunun görselinden, temasından ayrıca ürün satıp para kazanıyor. TaleWorlds neden bu işlere el atmıyor. Türkiye'de bir üreticiyle anlaşsın, kalkan, mifer, kılıç vs. Mount And Blade ürünleri satsın, kupaları, mouseları, klavyeleri vs. Fallout'un bir dolu ürünü var.

Jer Aders

4.4.2023 23:01:03

+2
Bu Xbox'ın da en iyi yaptığı şey kontrolcü üretmek. En iyisi sadece donanım üretin siz, o kadar stüdyo aldınız daha ortada oyunlar yok.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız