Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stardew Valley Aralık Ayında Xbox One ile PlayStation 4'e Geliyor

 
 
   26 Şubat 2016 tarihinde PC için çıkış yapan ve bu yılın en başarılı yapımları arasında bulunan Stardew Valley öncesinde de duyurulduğu üzere konsollara geliyor ve oyunun yaratıcısı Eric Barone, Stardew Valley'in net konsol çıkış tarihini açıkladı.
 
   Yapılan açıklamaya göre de Stardew Valley, 14 Aralık tarihinde Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.
 
   Daha öncesinde söz verilen Wii U sürümü ne yazık ki iptal edildi ancak iyi haber ise yapımcı Switch sürümü üzerinde çalışmaya başladı.
 
   Stardew Valley şu an Steam'de 24 TL fiyat ile satılmakta. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Ek olarak Eric Barone, Xbox Wire üzerinden yaptığı açıklamasında şu sözleri söyledi:
 
"4 yılımı çocukken sevdiğim oyunlar olan Harvest Moon ve Animal Crossing'ten esinlediğim Stardew Valley'i geliştirmek için harcadım. Her ne kadar "Çiftçilik RPG" fikri ilk başta tuhaf görünse de bu oyunlar bağımlılık yapıyordu ve beni heyecanlandıran bir çekiciliği vardı.  Stardew Valley ile de amacım bu özel hissi yaratmak ve modern platformlara getirmekti. Stardew Valley PC'de büyük bir başarı elde etti ve Xbox One'da oyunu birçok yeni insan ile paylaşacağım için çok heyecanlıyım. Umarım vadide keyifli vakit geçirirsiniz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Stardew Valley PS4 Xbox One Wii U Switch
"Nintendo Üçüncü Parti Geliştiricilerin Desteği için Büyük Bir Çaba Gösteriyor" PlayStation Experience için Hideo Kojima ve Death Stranding Paneli Duyuruldu

BSC Misafiri

30.11.2016 09:32:59

+1
Bu güzel, eğlenceli oyunun konsollara da çıkıyor olması çok güzel bir haber. Konsol oyuncusu kardeşlerimiz bu oyunu alsın ve oynasınlar gerçekten çok keyifli bir oyun. Umarım konsol oyunlarına uygulanan standart saçma fiyat politikası bu oyun için geçerli olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız