Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starbound'dan Tanıdığımız Chucklefish, Heart Forth, Alicia'nın Geliştirilme Sürecine Yardım Edecek


     Dün size Heart Forth, Alicia adında güzel mi güzel bir oyundan bahsetmiştik. Bugün ise Kickstarter kampanyasında ilk gün için oldukça iyi rakamlara ulaşan bu oyunun dağıtıcılığını Starbound'dan tanıdığımız Chucklefish'in yapacağı duyuruldu.
 
     "Chucklefish Games, iş sorumluluklarımıza, pazarlamaya ve dağıtmaya yardım edecekler. Fakat şu an için finansal bir destek sağlamayacaklar. Oyuna konsolun kapılarını aralayacaklar. Chucklefish çalışanları oldukça iyi insanlar. Oyunun geliştirilme sürecini anladıkları için onlarla çalışmak şimdiye kadar yeterince sorunsuzdu." Diyen oyunun geliştiricisi Alonso Martin, Heart Forth, Alicia'nın yeterli finansal destek sağlanırsa konsollara gelebileceği belirtti.
 
Heart Fort, Alicia'nın 30 günlük süreçte toplanması gereken 60,000 doların daha ikinci gününden 56,451 doları toplandığı için finansal sıkıntı çekeceğini düşünmüyoruz. Yani oyunu konsollarda oynamak çok uzak bir ihtimal olmasa gerek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Action Adventure Heart Forth Alicia İndie Bağımsız Kickstarter
The Evil Within'in Dikenli Tel Kullanımına Tepki Yağdı(!) Sony: PSN İsmini Bir Kez Değiştirmeye İzin Vermeyi Düşünüyoruz

Wayward Son

17.4.2014 13:44:10

0
Starbound zaten efsane bir oyun, böyle güzel bir yapıma destek verdikleri için ayrıca sevindim. Ömür, seni de ayrıca tebrik ederim. Güzel başladın bence, bir okur olarak severek takip ediyorum. Heart Forth, Alicia gibi potansiyeli yüksek bir yapımı haber olarak taşıman başarılı bir seçim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heart Forth, Alicia
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız