Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Squadrons'un Yapımı Tamamlandı

 
Yayıncılığını Electronic Arts ve geliştiriciliğini Motive Studios'un üstlendiği birinci şahıs uzay uçuş savaş oyunu Star Wars: Squadrons Gold statüsüne ulaştı.

Bu da oyunun geliştirme sürecinin tamamlandığı, fiziksel kopyaların basılmaya hazır olduğu ve oyunun erteleme almadan planlanan çıkış tarihinde piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.

Electronic Arts ve Motive Studios ayrıca oyunun konsollarda da HOTAS (hands-on throttle and stick) dahil olmak üzere uçuş simülasyonu kontrolcüleri için destek sunacağını açıkladı. Daha önce sadece PC için doğrulanmıştı.

Star Wars: Squadrons PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin, Steam & Epic Games Store) için 2 Ekim'de çıkacak. Tüm platformlarda cross-play desteği sunacak ve PlayStation 4 ile PC'de sanal gerçeklik ile de oynanabilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Wars: Squadrons Electronic Arts Motive Studios PlayStation 4 Xbox One PC
Hulu’nun Canavar Temalı Yeni Korku Dizisi Monsterland’ten Fragman Yayınlandı Crysis Remastered Fragmanı PS4 Pro ve Xbox One X'te Ray Tracing'i Gösteriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Squadrons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız