Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords 18 Aralık'ta iOS ve Android'e Geliyor

 
Obsidian Entertainment'ın 2004'te Xbox ve 2005'te PC için çıkan rol yapma oyunu Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords mobile geliyor.

Yayıncı Aspyr Media, Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords'un 18 Aralık'ta iOS (App Store) ve Android (Google Play) cihazlar için çıkış yapacağını duyurdu.
 
$14.99 fiyattan satışa sunulacak. App Store'd139,99 TL. Mobil için yeni dokunmatik ekran kontrolleriyle optimize edilmiş.
 
Aspyr Media başkan yardımcısı Elizabeth Howard: "Hayranlar Star Wars Knights of the Old Republic II'nin mobil versiyonunu uzun zamandır istiyordu ve en sonunda bunu onlara sunacaktan olmaktan çok heyecanlıyız. Star Wars Knights of the Old Republic II gibi klasik yapımları modern platformlara getirmek için Lucasfilm ile birlikte çalışmaya devam etmekten onur duyuyoruz."
 
Mobil versiyon fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
VALORANT First Strike Turnuvası Tamamlandı! World of Warcraft: Shadowlands Tüm Zamanların En Hızlı Satan PC Oyunu Olmayı Başardı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

romedon

8.12.2020 18:47:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Kotor gibi bir seri dururken hala neden skywalker family içinde geçen dizi ve filmlere maruz kalıyoruz ya biri bana anlatabilir mi?
Yine skywalker iyi. Son üçleme felaketti

BSC Misafiri

8.12.2020 18:32:33

0
Kotor gibi bir seri dururken hala neden skywalker family içinde geçen dizi ve filmlere maruz kalıyoruz ya biri bana anlatabilir mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız