Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Survivor'ın kupaları yayınlandı

 
 
Devam oyunu Star Wars Jedi: Survivor için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. 28 Nisan'da çıkış yapacak olan hikaye odaklı aksiyon macera oyunu için ambargo bugün itibarıyla kalkıyor. Cal Kestis'in yeni maceralarına hazırlanmaya koyulurken bu süreçte oyunun kupaları bizlerle paylaşılıyor.
 
Kupalar spoiler içeriyor
 
 
 
Ortaya çıkan kupa gereksinimlerine göre Platinum da dahil olmak üzere her başarıma aslında tek bir oyunda ulaşabilir. Bu durum tabii kupa/başarım avcıları için iyi bir haber. Bu kupalara ve gereksinimlerin listesine aşağıdaki görsellerden ulaşabilirsiniz. Ancak bu kupa gereksinimleri spoiler içerdiğinden oyunu oynayacak oyuncuların bakmamasını tavsiye ediyoruz.
 
Star Wars Jedi: Survivor, 28 Nisan'da PS5, Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapacak. PSN Profiles.com'da yayınlanan Star Wars Jedi: Survivor kupalarının tam listesi şöyle:
 
#1 
 
 
#2 
 
 
 
 #3
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming aksiyon STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
The Lord of the Rings: Gollum için Ray Tracing fragmanı yayınlandı Metacritic, kötü niyetli incelemelerle mücadele etmeye hazırlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız