Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Survivor performans sorunlarına rağmen Steam'de ilk oyunun ötesine geçti

 
 
Yakın zamanda çıkış yapan Star Wars Jedi: Survivor, özellikle PC'de yer alan performans sorunları nedeniyle sert eleştirilere maruz kalan bir yapım oldu. Çıkışından sonraki günlerde eleştirilerin odağı haline gelen yapımın Steam sayfasında çok sayıda olumsuz kullanıcı incelemesi yer aldı. Ancak bu olumsuz incelemelere rağmen Steam'de en çok oynanan ikinci Star Wars oyunu oldu.
 
Optimizasyon sorunlarına rağmen oyun çok oynanıyor
 
 
 
Twitter üzerinde Morwull adlı bir kullanıcı tarafından yayınlanan bir gönderide performans sorunlarının oyunculara pek etki etmediği ve bu sorunların oyunu oynamaktan vazgeçirmediği belirtiliyor. Şu anki haliyle Star Wars Jedi: Survivor, 63.597 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Bu sayı ilk oyun Fallen Order'da 46.550'ti. Dolayısıyla ilk oyunun ötesine geçen bir yapım oldu diyebiliriz.
 
Star Wars Jedi: Survivor, çıkışından hemen sonra Steam'de olumsuz eleştiri dalgasıyla karşılaştı ve bu platformdaki "genel incelemeleri" olumsuz yönde etkiledi. Oyuncular genel anlamda oyunu oynayamadıklarını, sürekli olarak FPS düşüşü yaşadıklarını ve bazı sahnelerde bozulma yaşadıklarını dile getirdi.
 
Öte yandan EA ekibi sorunlardan haberdar olduklarını ve en kısa sürede çözeceklerini belirtiyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming aksiyon STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Piksel grafikli aksiyon macera oyunu Cassette Boy duyuruldu Strateji oyunu Gord bu yaz geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.5.2023 16:11:06

0
Rtx 4090'da izledim, 4K Ultra + RT açık şekilde anca 60-70 veriyor saf gücüyle... Oyunlar işte bu yeni nesil adamım diyeceğimiz seviyede gözükse zoruma gitmeyecekte, Bu oyununda zaten ahım şahım denilecek farkı yok eski oyunla arasında.. Hayırdır yanii nedir bu optimizasyonun hali son zamanlarda? Bunlar DLSS+FSR gibi teknolojilere mi güveniyor... Şuan 4090 dediğimiz kartın 100 FPS'ye yakın değerde oynatması lazımdı bu oyunu saf gücüyle..

BSC Misafiri

1.5.2023 16:10:22

0
Bu her çıkan oyunu hemen nasıl oynama fırsatı buluyorsunuz? Ben elden ringi bitiremedim 3 ayda. Biraz da call of duty, uncharted onlıne oynarsam başka hiçbir oyuna vakit kalmıyor. tebrik ederim valla

BSC Misafiri

1.5.2023 15:17:41

0
Bu devirde zaten oyunlar pahalı, Birde optimizasyon tırt olunca insanın sinirlenmemesi elde değil.. Valla böyle olunca Korsanı basacam geçecem artık yaa.. PS5 + PC takılıyoruz nereye baksak tırt..

BSC Misafiri

1.5.2023 14:19:11

0
oyunun ilk çıktığı andaki hali zerre umrumda değil zaten. çıkar çıkmaz satın alan düşünsün onu

BSC Misafiri

1.5.2023 14:08:11

0
Popüler kültür, hype vs gayet normal. Tıpkı 2077 gibi. Şu an tapan bir kesim var ama oyun ilk çıktığında ne haldeydi zerre fikirleri yok :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız