Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Survivor için hikaye fragmanı yayınlandı

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Survivor için resmi hikaye fragmanını  yayınladı. Hikaye fragmanı oyunda yaşanacak olan olayların bazılarını, aksiyon sahnelerini, ana karakteri ve daha fazlasını bizlere sunuyor.
 
Oyunun çıkışına az bir süre kaldı
 
 
 
Star Wars Jedi: Survivor, Jedi Cal Kestis'in devamını bizlere sunacak. Oyun içerisinde aksiyon ve macera unsurları, bilim kurgu - Star Wars teması, çeşitli aksiyon sahneleri ve daha fazlası yer alacak. Jedi: Fallen Order'ın devam oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Survivor'da hikaye konusunda bir hayli ilerlenecek ve bu hikaye gerek karakterler arası diyaloglar ile gerekse ara sahneler ile bizlere aktarılacak.
 
İlk oyunun temelleri üzerine inşa edilen Survivor'da daha gelişmiş bir savaş sistemi, yeni dövüş animasyonları - hareketleri, yeni bölgeler ve daha fazlası bulunacak. Dinamik dövüş sisteminin ön planda olacağı bu yapım içerisinde Jedi: Fallen Order olaylarından beş yıl sonrası bizlere aktarılacak.
 
Star Wars Jedi: Survivor 28 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam üzerinden çıkacak. 
 
Star Wars Jedi: Survivor hikaye fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Yu-Gi-Oh Duel Links, Yu-Gi-Oh kart oyununun 25. yıl dönümünü popüler kartlarla kutluyor! 2.8 Milyon TL Ödüllü 2023 PMPL Türkiye Bahar Sezonu Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

22.3.2023 10:07:25

0
İlk oyunu ön siparişle almıştım. Bunu almak mümkün görünmüyor maalesef. Fiyatı çok pahalı.

BSC Misafiri

21.3.2023 18:26:49

0
bu oyunun ilk oyunuda bana göre çok ama çok iyiydi. pek değerinin bilinmediğini düşünüyoum. üstüne katmışlarsa ne güzel olur bal kaymak olur. ea'deki kadro kimsede yok. tek yapması gereken ölü hücreleri uyandırmak. ortalığı toz duman eder ama ikna etmek mesele işte

BSC Misafiri

21.3.2023 09:48:09

0
Fragmanda pek gösterilmemiş ama daha öncesinde çıkan gameplay videolarında, karakterin koşma ve çift ışın kılıcı animasyonları çok kütük gelmişti. Fragmanın bir kısmında koşma animasyonunu gösteriyor, hâlâ aynı animasyonlar kullanılıyor hiç bir ilerleme yok. Önceki oyunun koşma animasyonları daha iyiydi nasıl oldu da kütük animasyonlara geçiş yapıldı anlam veremedim.

aykut291

21.3.2023 03:30:16

0
Hakikaten öyle daha Dragon Age 4 de yolda eski iğrenç politikalarını kenara attıkları belli.Bu Oyunla birlikte yükselişe geçcekler böyle devam ederlerse çok iyi olucak onlar için.Starwars Jedi Survivorın son videloarı okadar iyi duruyorki Oyun hayatımda ilkdefa bir EA oyununa ön sipariş verecem gibi duruyor normalde hayatta hiçbir Oyununun indirime girmeden almam yani oda çok nadir Oyunları.EA da baya bir gelişme var.

sh4dy_081991

20.3.2023 21:11:58

0
Harika. EA bu yil gozume girdi. Dead space remake ile iyi is cikardi, bu oyunda cok iyi gozukuyor. Bf 2042'yide iyi toparladilar su an son derece keyifli bir Bf oyunu haline getirdiler. Umarim Dead space 2'ye de remake cikarirlar. Gonul ister o ayarda yeni bir Dead Space cikarsinlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız