Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Fallen Order'ın Yeni Videosu BD-1'ın Nasıl Yaratıldığını Açıklıyor

 
Electronic Arts tarafından geliştirilen Star Wars evreninin yeni üyesi Star Wars Jedi: Fallen Order'ın çıkışına kısa bir süre kaldı. Oyundaki bilmemiz gereken çoğu bilgiyi öğrendik ama oyundaki en büyük dostumuz olacak olan küçük robot BD-1 hakkında çok da bilgiye sahip değiliz.
 
Star Wars Evreni için bu tarz robotlar her zaman önemli olmuştur. Özellik R2-D2'yu ve C-3PO'yu düşünürsek çok önemli karakterler. Hatta son üçlemede de en iyi şey BB8 diyebiliriz. Star Wars Evreni'nin yeni robot üyesi BD-1'da gayet önemli bir yere sahip gibi duruyor.
 
Geliştirici firma BD-!ın kendi bir kişiliği olabilmesi için oldukça çaba göstermiş, ana karakterin omzuna çıkabilmesini ise Yoda ve Luke ikilisinden örnek almışlar. BD-1 sadece yanımızda durmayacak aynı zamanda bizim için sağlık paketleri bulacak, kapıları açacak ve daha birçok konuda bize yardım edecek.
 
BD-1'ın tanıtıldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Star Wars Jedi: Fallen Order tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Electronic Arts Respawn Entertainment
Death Stranding'in Resmi Çalma Listesi Yayınlandı Ice Age: Scrat's Nutty Adventure Çıkış Fragmanı, Sistem Gereksinimleri, İnceleme Puanları

BSC Misafiri

23.10.2019 20:47:35

0
MGS 4'teki gibi şu şeyi görünmez yapmayı da eklesinler. Rezalet duruyor arkada sırta yapışık haldeyken.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Jedi: Fallen Order
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız