Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Fallen Order için İlk Oynanış Videosu EA Play 2019'da Yayınlanacak

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order için ilk oynanış videosunun EA Play 2019 esnasında yayınlanacağını doğruladı.

Electronic Arts, bu yıl ilk defa bir EA Play etkinliğinde basın konferansı düzenlemeyecek. Basın konferansı düzenlemek yerine etkinlik birkaç canlı yayın ile başlayacak ve bu canlı yayınlar yeni oynanış videoları ve Electronic Arts'ın geliştirici ekiplerinin yaptığı oyunlar ile ilgili yeni detaylar içerecek. Bu oyunlardan biri de Star Wars Jedi: Fallen Order.

EA Play 2019 etkinliği 7 - 9 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım 2019 PlayStation 4, Xbox One ve Origin üzerinden PC platformları için çıkış yapacak. Oyunun detaylarına ve sinematik tanıtım videosuna buradaki haberden ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming Star Wars Jedi: Fallen Order tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Electronic Arts Respawn Entertainment
Ubisoft, Tom Clancy Duyurusunun Sinyalini Veriyor Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (7 - 10 Mayıs)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.5.2019 13:44:30

0
Yalnız apex respawn'ın kendi oyunu ea ile tek bağlantısı onların launcher'inda yayimlaniyor

BSC Misafiri

6.5.2019 20:27:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Degildi tabi ama demek istedigim oyun iyide olsa kotu cikis araligi reklam stratejisi vs kurban gidip bi sekilde satmadiginda yapimcilar devamina sicak bakmiyor dead space devam edebilirdi titanfall da oyle ama adamlar daha cok tercih edilen battle royale yapmaya zorlandi.
İşte onlarda EA çatısı altına girmeyeydi hocam genel olarak bunu dediydim bende..

BSC Misafiri

6.5.2019 17:19:48

0
Oyun satmazsa zaten singleplayer oyunlara mesafeli olan EA bu sefer komple singleplayer'ı bırakır. Artık sadece online oyun çıkartır.

BSC Misafiri

6.5.2019 14:47:51

0
Degildi tabi ama demek istedigim oyun iyide olsa kotu cikis araligi reklam stratejisi vs kurban gidip bi sekilde satmadiginda yapimcilar devamina sicak bakmiyor dead space devam edebilirdi titanfall da oyle ama adamlar daha cok tercih edilen battle royale yapmaya zorlandi.

BSC Misafiri

6.5.2019 14:10:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Arkasinda respawn oldugu icin oyundan bir gram suphem yok ama satacak mi? Onemli soru bu cunku satmazsa oyun muhtesemde olsa ea games ipini ceker tipki titanfall da dead space te vs oldugu gibi.
Dead space 3 ilk iki oyun kalitesinde miydi ki ipi çekildi hocam?

BSC Misafiri

6.5.2019 01:26:49

0
Arkasinda respawn oldugu icin oyundan bir gram suphem yok ama satacak mi? Onemli soru bu cunku satmazsa oyun muhtesemde olsa ea games ipini ceker tipki titanfall da dead space te vs oldugu gibi.

gypaetus

5.5.2019 23:59:45

0
bu patlarsa single'a verdiği şansa lanet edip multiplayera daha çok yüklenir daha çok cüzdan yakar. umarım tutar da respawndan yeni single player oyunlar görürüz

TheStarBox

5.5.2019 23:39:21

0
Ulan hala EA nın tek kişilik oyun yaptığına inanamıyorum ya. Bu oyun ya muhteşem olacak yada fena patlayacak. Ama içimden bir his muhteşem olacak diyor nedense....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Jedi: Fallen Order
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız