Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Battlefront II'nin "Rise of Skywalker" Etkinliği Aralık Ayında Gelecek

 
Electronic Arts'ın çıkışından bu yana büyük eleştirilere maruz kalan oyunu Star Wars Battlefront II'nin güncelleştirmeleri, geliştirici stüdyo çalışanı olan Ben Walke tarafından Twitter üzerinden onaylandı. Oyunun Kasım ayında gelecek olan güncellemesi ertelendi ancak Aralık ayında oyuna büyük etkinlikler gelecek. 
 
Üçlemenin son filmi olan Star Wars Rise of Skywaker filmi ile birlikte oyuna Rise of Skywalder etkinliği gelecek. Net bir tarih ve etkinlik içeriği henüz belli değil. Ancak büyük ihtimalle filmin çıkışı ile birlikte gelir ve yeni harita ve filmde bulunan yeni karakterleri ekler oyuna.  
 
Kasım ayı içerisinde ise oyunun küçük de olsa etkinlikleri devam edecek. XP bonusu, hızlı doğma gibi etkinlikler. Tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Star Wars Battlefront II EA DICE FPS
Ritmik Shooter Oyun Audica'nın PS VR Sürümü Bugün Yayınlandı, PS VR Versiyona Özel Şarkılar Red Dead Redemption 2'nin İlk Modu, Arthur Morgan'ı Joker'e Dönüştürüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Battlefront II
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız