Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Battlefront 2'nin 1.03 Güncellemesi Maç Sonlarını Değiştiriyor


     Oyun içi ödemelerle gündemi meşgul eden Star Wars Battlefront 2'nin 1.03 güncellemesi bazı değişiklikleri beraberinde getiriyor.

     Maç sonlarında belirli istatistikler ve bunlarda en iyi olan oyuncuları ekrana getiren oyun genelde tek bir oyuncunun istatistiklerini göstermeye meğilliydi. Özellikle hero karakterler ile başarılı bir oyun geçiren oyuncular bu listedeki tüm klasmanlarda en üst sıraya yükseliyordu. Doğal olarak neredeyse her maçta bu ekranda tek bir oyuncu gözüküyordu. 1.03 güncellemesiyle bu durum artık tarih oluyor. Güncellemeyle birlikte artık MVP, En Uzun Killstreak, En Fazla Öldürme gibi başarımlara ulaşan oyuncular değil en yüksek skor yapmış 5 oyuncu sıralanıyor. Sanırız artık oyuncular maç sonlarından daha memnun.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesradar Star Wars Battlefront II EA DICE FPS
Horizon Chase Turbo, PS4 ve PC İçin 2018 İlkbahar Aylarında Çıkış Yapacak Killing Floor: Incursion, PlayStation VR'a Geliyor

BSC Misafiri

11.12.2017 21:38:15

0
Bi bu kalmisti zaten oyunun derdi..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Battlefront II
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız