Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Trek: Lower Decks Animasyonundan Fragman Yayınlandı

 
Bilim kurgu türünün en önemli isimlerinden biri olan Star Trek evreninin yeni üyesi Star Trek: Lower Decks'ten fragman yayınlandı. 
 
Bilim kurgu komedi türündeki bu yeni animasyon dizisi Starfleet'in en önemli gemilerinden birine hizmet veren destek ekibine odaklanan bir dizi. Konusundan da belli olabileceği gibi klasik Star Trek yapımlarından biraz daha farklı bir yapım olacak.
 
Dizinin yaratıcılığını Rick and Morty'nin senaristlerinden biri olan ve ayrıca Solar Opposites animasyonunun yaratıcısı olan Mike McMahan üstleniyor.
 
Dizi 6 Ağustos'ta yayınlanacak. Seslendirme kadrosunda ise Eugene Cordero, Tawny Newsome, Jack Quaid ve Noël Wells bulunuyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri Star Trek: Lower Decks star trek oyuncular konusu ne zaman animasyon yayın tarihi
Gotham Polislerine Odaklanacak Olan Dizi The Batman Filminden Önce Yayınlanacak Geçtiğimiz Hafta Birleşik Krallık'ta En Çok Satan Oyunlarda F1 2020 İlk Sırayı Kaptı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız