Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Ocean 5 için Hiçbir DLC veya Ek Paket Çıkmayacak


       Geçtiğimiz hafta E3 festivalinde oyuncularla buluşan Star Ocean 5 yapımcısı Tri Ace'ten Shuichi Kobayashi, ek paket ve DLClere bakış açısını paylaştı.
 
       Kobayashi, IGN'e verdiği röportajda Star Ocean 5'te herhangi bir şekilde DLC veya ek paketin yer almayacağını dile getirdi. Kobayashi şunları söyledi:
"Eğer 'idare eder' bir oyun yapar ve genişleme paketleriyle bu oyunu desteklersek bu müşterilerimizi tam anlamıyla memnun etmez. Yani neyimiz varsa oyuna aktarmak ve oyunu olabildiğince iyi hale getirmek istiyoruz. Oyuncular bir bütün oyun bekliyor. Eğer ek paketler veya hikayeler yaparsanız Japon müşteriler 'Eğer böyle bir içerik varsa neden ana oyuna eklemediniz?' diyecektir."
 
       Son yıllarda bazı firmalar tarafından suyu çıkarılan ve neredeyse oyunun tam fiyatıyla aynı fiyattan satılan ek içerikleri Star Ocean 5'te görmeyeceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign.com Star Ocean 5 Star Ocean Tri-Ace Sqaure Enix PS4 PS3 JRPG Japon RPG
Total War Serisi Tüm Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz + Seride %75 İndirim World of Warcraft Patch 6.2: Fury of Hellfire Yayınlandı

The_Rahip

26.6.2015 13:51:14

+1
Diger yapimcilara ornek olur insallah ama zor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Ocean 5
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız