Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Ocean:The Last Hope International Geliyor

Oyun , japonca ve ingilizce seslendirmelerin yanısıra altyazı seçeneğinde Almanca , Fransızca gibi dilleri de barındırıyor.
Tri-Ace firması tarafından hazırlanan , Square Enix tarafından dağıtılan ve geçtiğimiz yıl Xbox 360 için piyasaya sürülen Star Ocean:The Last Hope , Famitsu dergisinin son sayısıyla birlikte nihayet Ps3 için de duyuruldu.

Star Ocean:The Last Hope International adıyla ve ekstra içerikle Ps3 platformunda boy gösterecek olan oyunda bilindiği gibi yaşanabilir yeni bir gezegen bulmak ve insanların o gezegene yerleşmelerini sağlamak adına maceradan maceraya koşturuyoruz.

Tri-Ace ve Square Enix'in Xbox 360 için piyasaya sürdüğü bir başka Jrpg oyunu olan Infinite Undiscovery'deki grafik motorunun geliştirilmiş bir versiyonunu kullanan oyunun Amerika'da ve Japonya'da 4 Şubat 2010 tarihinde raflardaki yerini alacağı açıklandı.

kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Star Ocean:The Last Hope International
Red Alert 3 DLC'si Bu Hafta PSN'de Tüm Zamanların En Büyük Oyun Kahramanı !

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Ocean : The Last Hope
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız