Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Fox Zero'nun Yeni Çıkış Tarihi Duyuruldu + Oynanış Videosu Yayınlandı


     Nintendo Wii U'ya gelecek önemli yapımlardan birisi olan Star Fox Zero bildiğiniz gibi ilk olarak 2015 yılı için duyurulmuştu. Daha sonra 2016'nın ilk çeyreğine ertelenen yapım için bugün bir çıkış tarihi ve yeni bir oynanış videosu paylaşıldı.
 
     Yayınlanan videoda oyunda yer alacak karakterlerimizi görebiliyoruz. Bunun yanında oyundaki araçların sanki ekibin bir üyesiymiş gibi büyük bir öneme sahip olacağına değiniliyor. Uzay aracımızın, iki ayaklı dev bir robota dönüşme aşamasını da videoda görebilirsiniz. Son olarak yayınlanan yeni videoda üçüncü bakış açısının yanında kokpit bakış açısına da yer verildiğini belirtelim. 
 
      Nintendo, Star Fox Zero'nun geliştirilme aşaması için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu ve bu yüzden oyunun 22 Nisan 2016 yılında çıkış yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamada şu sözlere yer veriliyor: "Teknik olarak oyunu yılın sonundaki noel sezonunda çıkarabilecek noktaya gelmiş olsak da oyunculara vadettiğimiz yeni oynanış dinamiklerinin olabildiğince pürüzsüz çalışması adına Star Fox Zero'yu rötuşlamamız gerek."
 
      Bahsettiğimiz yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Yapımın Nintendo ve Platinium Games ortaklığıyla geliştirildiğini hatırlatalım. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Fox: Zero Star Fox Nintendo Wii U aksiyon pilotluk Nintendo wii u
Fire Emblem Fates'in Üç Farklı Sürümü Bulunacak FF7'den Cloud Strife, Super Smash Bros.'a Geliyor

Bowser Zeki

13.11.2015 14:01:31

0
Platinum games sinematiklerde 10 numara iş çıkarıyor. HYPE landım izlerken resmen.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Fox Zero
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız