Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarLadder Major 2019 Çeyrek Final 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

 
     Valve ve StarLadder işbirliği ile Berlin'de düzenlenen yılın ikinci Major Counter Strike: Global Offensive turnuvası StarLadder Major 2019'da çeyrek final 1. gün karşılaşmaları tamamlandı. 3 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmalar sonucunda Renegades ve AVANGAR takımı yarı final etabına yükseldi!
 
Yarı finalin ilk karşılaşması: Renegades ve AVANGAR arasında oynanacak. 
 
 
     Mercedes-Benz Arena Berlin'de izleyicilere açılan günün ilk çeyrek final karşılaşması; ENCE ve Renegades arasında gerçekleşti. Mirage ve Nuke haritasında oynanan karşılaşmada Renegades, Mirage haritasında ilk yarı 11-4 ikinci yarı 1-5 toplamda 16-5 ENCE'i mağlup etti. İkinci maç Nuke haritasına geçildiğinde; ilk yarı 9-6 ENCE üstünlüğü ile tamamlansa da ikinci yarı Renegades hataları değerlendirdi ve 10-5 toplamda 16-12 kazanmayı başardı. Seriyi 2-0 tamamlayan Renegades, yarı finale yükselen ilk takım oldu.
 
     Günün ikinci ve son karşılaşması Vitality ve AVANGAR arasında gerçekleşti. Karşılaşmada Mirage, Inferno ve Dust2 haritaları oynandı. Mirage haritasının ilk yarısında her iki takımda eşit performans sergiledi ve 8-7 tamamlandı. İkinci yarıya geçildiğinde AVANGAR adeta devleşerek A bomba alanına peş peşe yaptığı baskınlarla rakibini püskürtmeyi başardı ve 8-2 toplamda 16-9, karşılaşmayı kazandı. Inferno haritasında CT olarak başlayan taraf Vitality oldu. ZywOo ve apEX'in adeta geçit vermediği ilk yarı sonucunda 9-6 Vitality üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda Vitality'nin A bomba alanına yaptığı baskınlara cevap veremeyen AVANGAR ekonomik olarak çöküşe geçti ve bu durum 7-5 toplamda ise 16-11 Vitality galibiyetiyle sonuçlandı. Seride toplam 1-1'lik eşitlik sağlandı ve kaderi belirleyen son oyun Dust2 haritasında gerçekleşti. T tarafında başlayan AVANGAR ilk yarıdan 12-3 sağladığı skorla adeta oyunu bitirerek, Vitality'i fena halde bozguna uğrattı. İkinci yarı ZywOo'nun pistol round'unda B bomba alanında 5 kişiyi düşürmesiyle Vitality umutlarını tekrar kazandı. B bomba alanına saldırılarını sürdüren takım toplamda 7 skor almayı başardı fakat geri dönüş yapamadı. Toplamda 16-10 tamamlanan karşılaşma sonucunda AVANGAR, yarı finale yükselmeyi başardı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Yakuza 7 Geliştiricileri Oyunun Yeni Dövüş Sistemi Hakkında Açıklamalarda Bulundu Call of Duty: Modern Warfare'in Önümüzdeki Etkinlik Planları Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız