Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stalker 2 için Dev Sızıntı: 53 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı!

 
 
Geçtiğimiz günlerde kıyamet sonrası açık dünya hayatta kalma oyunu STALKER 2: Heart of Chornobyl için büyük bir sızıntının yapıldığından bahsetmiştik. Bunun yanı sıra bu sızdırılan dosyaların kilitli olduğundan ve şu anda erişilemez / oynanamaz olduğunu aktarmıştık. Şimdi ise bu dosyalar yavaş yavaş kırılmaya başladı ve şu anda 53 dakikalık oynanış görüntüleri yayınlanmış durumda.
 
Oyunun bir kısmı bu oynanış videosuyla açığa çıktı
 
 
 
Sızdırılan verilen kırılmasıyla ve şifrelerin çözülmesiyle beraber yeni içerikler de gelmeye devam edecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan sızıntı 190 GB'lık bir veriyi içeriyor ve bu oldukça büyük. Bu veriler içerisinde oyunun oynanabilir kısımları, detayları ve daha fazlası yer alıyor.
 
Unreal Engine 5 destekli STALKER 2: Heart of Chornobyl, GSC GameWorld ekibi tarafından geliştiriliyor. Ukrayna temelli stüdyo bildiğiniz üzere Rusya / Ukrayna savaşı nedeniyle başka ülkelere taşınmak zorunda kaldı ve bu kapsamda oyunun gelişimi sekteye uğradı. 
 
Bu durumların ardından Ukrayna temelli ekip Rusya'ya karşı sert bir tavır alarak oyunlarını Rusya tarafına sunmayacaklarını belirtti. Bu olayların akabinde Rus hacker'lar oyunun dosyalarını geçtiğimiz süreçte kırdı ve ekibi tehdit etmeye başladı. Şu anki sızıntının da aynı hacker grubu tarafından yapıldığı tahmin ediliyor.
 
 
Diğer sızıntı video 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Stalker 2 sızıntı 53 dakika oynanış videosu
Hideo Kojima, Metal Gear Solid 3 Remake Projesinde Olmadığını Doğruladı! Meta Quest 3 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.8.2023 14:37:35

0
Oyun Anomaly'nin kötü bir versiyonuna benziyor. Berbat.

Demir1357

2.6.2023 10:51:21

0
güzel görünüyor

juvecan

2.6.2023 10:43:45

0
Keşke sızıntı yayınlamasaydı,hosuma gitmedi bu durum.

BSC Misafiri

2.6.2023 09:02:16

0
Cikacagi yok zaten, izleyelim..

Hyper-X

1.6.2023 22:30:25

0
Yazık oldu oyuna :/
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STALKER 2: Heart of Chernobyl
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız