Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'ten Haftaya Yeni Bir Duyuru Var


    Oyun dünyasının önemli firmalarından Square Enix, şu sıralar kötü bir dönemden geçiyor. Büyük masraflara rağmen bekleneni veremeyen oyunların ardından firma, oyun tarzında değişiklik kararı almıştı. Kararın ardından yeni bir duyuru haftaya gelecek gibi görünüyor.
 
    Square Enix'in Twitter hesabından yapılan bir yazıda önümüzdeki hafta içerisinde bir duyuruyla ilgili sır perdesinin kalkacağı belirtildi. Bildiğiniz üzere önümüzdeki hafta 21 Mayıs tarihinde Microsoft, yeni nesil Xbox konsolunu tanıtacak. Square Enix de yeni duyurusuyla birlikte Xbox konferansında karşımıza çıkabilir. Bekleyip görelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
square enix microsoft duyuru nextbox xbox yeni nesil next gen
Dust: An Elysian Tail'in PC Sürümüne Tarih Verildi Obsidian ve Allods Yapımcılarından Yeni MMO
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.5.2013 14:58:47

0
Freedom Fighters 2 olsun artık...

BSC Misafiri

19.5.2013 14:58:41

0
Hitman 6

fazliboz

19.5.2013 09:50:08

0
nolur kingdom hearts 3 'ü duyurun

K.Dot

19.5.2013 09:19:11

0
Remake olur.

OldGamers86

19.5.2013 06:52:38

0
Değişiklik iyidir de sonu Resident evil gibi olmaz umarım.

GamerHand

19.5.2013 06:34:35

0
Square Enix PS4 duyurusunda sahneye çıktı ve "E3'ü bekleyin yeni ve harika haberlerimiz olacak" dedi sahneden ayrılmadan önce. SONY PS4 duyurusuna gelipte multiplatform bir oyun için "bekleyin" diyemezsin böyle birşey yok! Siz Microsoft için umut etmeye devam edin ama ben size olacağı söylüyorum. Yanılmam düşük ihtimal. Bu bir Sony taktiği. Microsoft yeni Xbox'u duyurduğu gün ve takip eden hafta boyunca sistemine özel oyunları duyuracak ve açıklayacak ve E3 için gün tarihi verecek. Yani bir nevi yeni Xbox duyurusunu gölgelemeye çalışacak. PS4'e özel bir Final Fantasy duyurusu bile tek başına Xbox duyurusunu gölgeleyebilecek kadar büyük bir olaydır. Bunu PS2 zamanında MGS2'nin çıkışını Microsoft Xbox'un E3 fuarındaki tanıtımı ile aynı güne denk getirmesi en büyük örnek olarak gösterilir. Çünkü o yıl herkes PS2'lerde MGS2 oynamış ve kimse Xbox ile ilgilenecek vakit bulamamıştı! Sony aynı taktiği izleyecek. Square Enix'de Microsoft için değil PS4 için bir duyuruya hazır olun...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız