Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'ten Gizli Bir Proje Geliyor


     Özellikle Final Fantasy açısından son dönemde eleştirileri üzerine çeken Square Enix, yeni bir proje üzerine çalıştığını açıkladı. Firma açtığı bir teaser site ile bu projesini bir nebze de olsun duyurmuş oldu.
 
     "Gizli Proje" olarak lanse edilen bu yeni projenin teaser sitesinde oyun için kısa bir tanıtım videosu da yayınlanmış. Bu videodan pek birşey çıkarmak oldukça güç ama bazı ipuçları da muhakkak yer alıyordur. Öncelikle videonun başında bir kristal gözüküyor. Bu kristal videonun belli aralıklarında da gösterilmiş. Tabi kristal diyince aklımıza hemen Final Fantasy ismi geliyor.
 
     Videonun ilk başında Odin benzeri bir çizime de yer verilmiş. İlerleyen kısımlarda ise karakter ve az da olsa mekan tasarımları gözüküyor. Oyunun sanatsal çalışmalarında ise Chrono Trigger, Final Fantasy VI, VII, VII ve Last Remnant gibi birçok önemli projede de çalışan Yusuke Naora dışında Masaki Hirooka'nın da imzası bulunuyor.
 
     Açıkçası bu isimleri görünce biraz meraklanmamak elde değil. Ama Square Enix'in son dönemdeki politikasını göz önüne alınca, oyunun bir akıllı telefon için çıkabileceğini de belirtmek gerekiyor. Oyunun yaz aylarında ortaya çıkacağı da not düşülmüş. Oyunun teaser sitesine buradan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Square Enix Secret project Yusuke Naora
Modern Warfare 2, Playstore'da 9.99 TL! Zangief'i Hiç Böyle Gerçekçi Görmediniz!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Chidori

24.3.2012 10:02:13

0
Merak ettim.

Sulu Çor Kağan

23.3.2012 16:36:27

0
yeni bir chrono olsun artık yeter ya millet diablo 3'e kavuşuyor biz hala hasret
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız