Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix: "Unutulmayacak Oyunlar Yapmaya Devam"


     Square Enix'in Japonya'daki stüdyolarının eskisi kadar hayranlık verici oyunlar geliştirmediği bir gerçek. Buna karşın firmanın Batı'daki Eidos gibi stüdyoları oldukça başarılı oyunlarla karşımıza çıkıyorlar. Square Enix'in patronu Yosuke Matsuda da bu tür başarılı oyunlara devam edeceklerini söylüyor:
 
    "Gelecekte daha önceki gibi başarılı oyunlar yapmaya devam edeceğiz. Square Enix'in unutulmayan oyunlarını düşünüyorum, bu tür oyunları yayınlamaya devam edeceğiz."
 
    "Bence Square Enix "unutulmayan oyunlar"ıyla biliniyor. Dragon Questve Final Fantasy serileri ile kendi tarzımızı yarattık. Taito grubu arcade oyunları Space Invaders'ı geliştiriyor. Eidos grubumuz Tomb Raider'ın ve RPG-FPS tarzını birleştiren Deus Ex: Human Revolution'ı geliştirdi.
 
    "Thief gelecek yıl piyasaya çıkacak ve gizlilik ile aksiyonun karıştığı harika bir orijinal yapım olacak. Square Enix platform farketmeksizin bu yolda önemli stüdyolara sahip. Dragon Questve Final Fantasy piyasaya çıktığından beri bunlara benzer çok fazla oyun piyasaya çıktı. Ben böyle unutulmayan oyunlar istiyorum."
 
     Square Enix'in Eidos gibi stüdyolarla başarılı oyunlar piyasaya sürdüğü bir gerçek. Buna karşın Final Fantasy ve Dragon Quest serileri malesef eski gücünde değil. Bakalım bu seriler yeniden ayağa kalkabilecekler mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dual Shockers Final Fantasy PC Steam JRPG Square Enix
PS4 İçin Dead Nation Oyunu Yolda Olabilir Kingdom Come: Deliverance'tan Yeni Bir Görsel
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

*Meteora*

25.12.2013 19:00:44

0
İnşallah daha güzel grafiklerle ve daha iyi animasyonlarla yeni bir Deus Ex oyunu gelir veya yepyeni animasyonlar ve iyi olan grafiklerin daha iyi olmuş haliyle yeni bir Hitman oyunu gelir.

Guest-C8DDC600D

25.12.2013 17:48:14

0
Ben en çok Thief'in neticesini merak ediyorum. Şuan diğer oyunlara nazaran biraz arkaplanda kalsada benim en çok beklediğim oyunların başında.

Sir Maximus is BACK

25.12.2013 17:41:13

0
SE'nin yeni CEO'su olduğu sürece kaliteli yapımlar gelecektir.Adam çekirdekten yetişme oyuncu.

OldGamers86

25.12.2013 16:19:18

0
Malesef eski tadı yok Final Fantasy oyunlarının. Hele X'ten sonra...

- The Stig -

25.12.2013 14:27:09

0
Square Enix sadece Hitman oyunu yapsın razıyım. :) cod, nfs, ac her sene çıkıyor böyle güzel bir oyununda çıkmasını isterdim.

Babblebabble

25.12.2013 13:37:35

+1
Hitman ve TR duyuruları bekliyoruz.

BSC Misafiri

25.12.2013 13:23:22

+1
hitman'den haber yok mudur? io interactive'den neden bahsedilmemis burada. bence absolution oyle boyle degil muhtesem bir oyundu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız