Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix PAX East 2020 Etkinliği Planlarını Paylaştı

 
Square Enix, 27 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Boston Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek PAX East 2020 etkinliğine dair planlarını paylaştı.
  
Final Fantasy VII Remake (Stand #12011)

Final Fantasy VII Remake Square Enix'in standında oynanabilir demoya sahip olacak. Bunun dışında seslendirme sanatçıları Britt Baron (Tifa), John Eric Bentley (Barret), Briana White (Aerith), Erica Lindbeck (Jessie) ve Gideon Emery (Biggs) 29 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında belli saatlerde oyuncular için şarkılar söyleyecek. Oyuncular ayrıca Hardy Daytona motosikleti ile fotoğraf çektirme ve poster kazanma şansı yakalayacaklar.
 
Final Fantasy XIV Online (Stand #15010)

Final Fantasy XIV yapımcısı ve yönetmeni Naoki Yoshida ve baş karakter konsept sanatçısı Yusuke Mogi'nin katılacağı geliştirici canlı yayını 30 Şubat Türkiye saati ile 04:00'da düzenlenecek. Bunun dışında “I BEAT RUBY WEAPON” baskılı tişörtünün hediye edileceği bir challenge düzenlenecek ve oyuncular Shadowbringers silahı ile fotoğraf çektirme, kartpostal ve poster kazanma şansı yakalayacaklar.
 
Outriders

People Can Fly'ın bilim kurgu evreninde geçen 1 - 3 oyunculu co-op shooter oyunu Outriders için bir panel düzenlenecek. 29 Şubat Türkiye saati ile 20:30'da başlayacak ve yaklaşık bir saat sürecek panelde oyundan yeni içerikler ve bilgiler paylaşılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy VII Final Fantasy square enix ps4 remake Final Fantasy VII: Remake playstation 4
Razer Phone ve Mobil Kontrol Cihazları Artık Google Stadia ile Uyumlu The Messenger Geliştiricisi Sabotage Studio Yeni Oyununu 19 Mart'ta Duyuracak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız