Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splitgate: Arena Warfare Konsollara Geliyor

 
 
Geliştirici 1047 Games, Splitgate oyununu ilk olarak Mayıs 2019'da Steam üzerinden PC için piyasaya sürdü. Oynaması ücretsiz, çok oyunculu nişancı Splitgate oyunu 27 Temmuz'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One'a gelecek.
 
Splitgate: Arena Warfare, çatışma alanında yeni bir boyut yaratmak için oyuncu kontrollü portallar kullanan hızlı tempolu, çok oyunculu bir nişancı oyunudur. IGN, Splitgate'i "Halo ile Portal'ın bir araya gelmiş hali" olarak tanımlıyor.

Son yirmi yılın en saygın nişancı oyunlarından hatıralar çanlandıran Splitgate: Arena Warfare bir yandan bilinen, klasik kapalı çatışma alanlarının hissini barındırmaya devam ederken diğer yandan nişancı arenası ortamına daha önce hiç görülmemiş bir dokunuş katan çok boyutlu bir yenilik getiriyor. Çevrimiçi çok oyuncu modunda 10 kadar arkadaşına karşı savaş veya amansız yapay zekaya karşı savaşırken becerilerini geliştir.

Splitgate: Arena Warfare, oyuncuların yüzlerce saat oynayarak geliştirebileceği ve mükemmelleştirebileceği sınırsız yetenek çeşitleriyle hem yeni başlayan oyuncular için hem de kıdemli oyuncular için aynı derecede erişilebilir sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Splitgate, bu oyun türündeki deneyimleri ve oyuna duydukları sevgiyle tipik bir geliştirici takımının ötesine geçen Halo hayranı, tutkulu bir grup olan 1047 Games tarafından Unreal Engine 4'da yaratılmıştır. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu çok oyunculu nişancı
Disciples: Liberation için Oynanış Fragmanı Yayınlandı Aksiyon Macera Oyunu Blacktail Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız