Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splinter Cell: Blacklist'in Oyun Yönetmeni, Batman: Arkham Origins Yapımcısına Geçti


    Splinter Cell: Blacklist ile beraber kalite anlamında iyi fakat satış anlamında kötü bir sonuç ortaya çıkaran Ubisoft Toronto ekibinden bir ayrılık haberi ortaya çıktı. Splinter Cell: Blacklist'in oyun yönetmeni Patrick Redding, Ubisoft'tan ayrılmış görünüyor.
 
    Daha önce 2004'ten beri Ubisoft'ta bulunan Patrick Redding, daha önce Far Cry 2'de tasarımcılık, Splinter Cell: Conviction'un co-op modunda yönetmenlik ve Splinter Cell: Blacklist'in de oyun yönetmenliğini yapmıştı. Gelen yeni habere göre Redding, bu ay itibariyle Ubisoft'tan ayrılıp, Batman: Arkham Origins'in yapımcısı Warner Bros. Montreal'e geçti. Belirtilenlere göre Redding, yeni stüdyosunda henüz ismi duyurulmamış bir proje üzerinde çalışıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft splinter cell pc ps3 xbox 360 splinter cell blacklist
Watch Dogs'un Demosunun Çıkmayacağı ve Son Videonun PS4'ten Alındığı Açıklandı Witcher 3 Yapımcısı: "Olabildiğince En İyi Görünen Oyunu Yapmaya Çalışıyoruz"

cihansevencan

9.4.2014 23:56:22

0
Splinter Cell: Blacklist müthiş bir oyundu.. iyi bir ekran kartı ile PC de oynanması gereken başyapıt
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Splinter Cell: Blacklist ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
62 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız