Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man, Marvel Sinematik Evreni'nden Ayrılıyor

 
2002 yılından beri 3 farklı seriye tanıklık ettiğimiz Spider-Man serisinde tam bu sefer bulduk işte derken yine bir kötü haberle sarsıldık. Bildiğiniz üzere Sony ve Disney'in anlaşmasından sonra normalde hakları Sony'de olan Spider-Man'i, Disneyi'in yaratmış olduğu Marvel Sinema Evreni'nde görüyorduk. Her ne kadar "En iyi Spider-Man kim?" tartışmaları sonuç bulamasa da Tom Holland'ın önderliğinde izlediğimiz son Spider-Man serisinin oldukça başarılı olduğunda hepimiz hemfikirdik. 
 
Bugün çıkan haberlere göre Sony ve Disney'in anlaşması sona erdi ve Spider-man artık Marvel Sinema Evreni'nde olmayacak. Öncesinde çıkan, birlikte 9 adet film yapmayı düşündükleri dedikodularına Marvel hayranları heyecanlanırken bu üzücü haber geldi. Aralarında ne oldu anlaşma bozuldu şimdilik bilmiyoruz. İlerleyen günlerde açıklanır mı onu da bilmiyoruz. Ancak Sony'nin bundan sonra Spider-Man konusunda nasıl bir yol izleyeceğini gerçekten merak ediyoruz. Çünkü bildiğiniz üzere, şu an izlemiş olduğumuz Spider-Man karakteri tamamen Marvel'ın sinema evrenindeki karakterler üzerinden temeli atılmış bir Spider-Man konumunda. Haberler geldikçe size aktarmaya devam edeceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IndieWire spiderman mcu marvel çizgi roman ayrıldı sony tom holland
The Yakuza Remastered Collection PS4 için Duyuruldu 2019 CS:GO Asya Şampiyonası'nın Ödül Havuzu 500.000 Dolar'a Yükseldi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

23.8.2019 00:29:14

0
Durumun özeti şudur
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

RealArek

21.8.2019 22:57:07

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Angel of the Lord Haber Sony Pictures ile ilgili. Yani PlayStation ile alakası bile yok. Ama sen ne yaptın ettin konuyu konsollara getirdin <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/muha.gif" align="middle" border="0" alt=""> Hem de kimse bu konuyla ilgili bir şey yazmamışken. Ama sorsak sen tarafsızsın diğer herkes Sony fanboy'u <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/muha.gif" align="middle" border="0" alt="">
Boş ver biz ona alıştık yazma belki gider :D

Angel of the Lord

21.8.2019 22:19:17

+5
Haber Sony Pictures ile ilgili. Yani PlayStation ile alakası bile yok. Ama sen ne yaptın ettin konuyu konsollara getirdin Hem de kimse bu konuyla ilgili bir şey yazmamışken. Ama sorsak sen tarafsızsın diğer herkes Sony fanboy'u

RealArek

21.8.2019 18:37:28

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Boş yapmalara doymuyor bu çocuk. Yavrum benim yaa aklınca komiklikler yapıyor <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" align="middle" border="0" alt="">
Boş ver kafası güzel mutlak sıfırın sony ufak bi şirket sanıyo galiba sadece playstation ve oyunlardan para kazanıyo sanıyo adamların el atmadığı yer yok bazılarında kötüler ama çok büyük bi şirket şimdi bunu yazdım diye kos koca sony falan yazdı bak fanboy derler gidin google yazın ne diyim gerçekleri yazıyorum.

Ziromen

21.8.2019 15:33:33

0
Sony böyle küçülmeye, disney de böyle büyümeye devam ederse sony i de alır spidermani de, ama öncesinde sony den spiderman vs venom filmi bekliyorum, bu filmi 20 senedir inatla niye çekmiyorlar onuda hiç anlamıyorum.

Persona_Non_Grata

21.8.2019 15:18:33

+3
Okuduğunu da anlamıyor garip mutlak boş

Babblebabble

21.8.2019 14:24:38

+2
Multiplayer oyunlar PC için çıksa ne olur çıkmasa ne olur.

Guest-AEF248198

21.8.2019 14:10:39

0
Sony bile Ps4'ü senin kadar savunmaz.

SOLID SNAKE

21.8.2019 13:30:40

+5
İçerlenmiş, bırakın boşaltsın içini biraz

İdrak İstimlak

21.8.2019 13:04:38

+4
Bu ve bunun ekürisi var rick snow, bunlar iflah olmaz, abuk sabuk mesajlar atıp, boş yaparlar...

FCKöln

21.8.2019 12:48:03

0
Sony kendi davasinda yerden göğe kadar haklı. Disney son dönemlerde inanılmaz bi aç gözlükle büyüyor. Haaa satın alma konusuna gelirsek. Disney, isterse Sony'yi bir parmak şıplatmasıyla alır oda ayrı bir gerçek. Adamlar Fox gibi para basan firmayı aldılar. İlaveten şimdi Universal Studious'un peşindeler. Bu demek oluyorki Sony onlar için çerez

Return to Monke

21.8.2019 09:53:25

0
Disney Fox'u aldı hocam. 71 milyar dolar ödedi. Fakat elbette satın almazlar. Sony PlayStation ve diğer birkaç bölümü dışında çokta başarılı değil. Ve MCU içinde tek katkısı Spiderman. Spiderman olmadan da zaten MCU tek başına başarılıydı. Disneyi övmüyorum ama durum ortada yani adamlar devasa para basıyorlar. Adamların ellerinde her şey varken Sonyde sadece Spiderman var. Ve bunu şimdiye kadar iyi kullanmasını bilemedi. Biz burada Sony mi Disney mi diye sidik yarıştırıyoruz sadece. Tabiki Disney. Bütün sinema sektörü Disney gibi olmaya çalışıyor. Sony MCU dışında bile sürekli küçük bir evren yapma peşinde. Venom ve muhtemelen çıkacak olan MJ filmiyle belli oluyor. Sony Spiderman'i alırken diğer karakterleri önemsemedi zira risk alabilen bir firma değil. MCU diğer karakterlerden gördüğün gibi risk alarak çok büyük başarı elde etti bu sırada Sony Pictures Ghostbusters,ASM,MiB gibi filmlerle uğraşıyordu. WB bile Disney gibi olmaya çalışırken sürekli batırdı. Madem Sony Pictures zaten tek başına başarılıydı neden Disney ile anlaşmaya gitti ki? MCUdan yararlanmak için ve bu da etkisini gösterdi. Burada Disneyin aç gözlülüğü elbette var ama adamlarda sadece %5 pay almışlar. Onlar da demez mi zaten "Avengers Endgame sayesinde bu kadar para kazandık yeter artık bizi bu kadar kullandığın." hangi firma olursa olsun yine derdi. Sen olaya "ulan zaten para basıyorsun " diye bakamazsın adamlar hayır kurumu değil. Burada Disney kendini düşünüyorsa bir o kadar da Sony kendini düşünüyor. Sony kendi evrenini yapabilir Spiderman ile ama son tek başına yaptıkları SM filmler ortada. Nasıl Sony PlayStationda çok iyi bir sürü firması var altında Sony Pictures ise bir o kadar kötü. Kendi evren filmlerini gördüğümüzde anlarız zaten. Ben konuyu daha da uzatmak istemiyorum zira iki firmada umrumda değil.

Oguz_Cole

21.8.2019 08:39:24

+2
Disney %5 paydan %50 ye arttırmak istemiş sanki kendi çıkardığı filmler hiç kazanmıyor, bence burada sony biraz haklı gibi ama ikiside para emici aç firma o yüzden umrumda değil açıkçası.

İdrak İstimlak

21.8.2019 08:32:49

+3
Yine bir Sony haberi ve konu altında gereksiz ergen yorumları ile aynı kişiler. Bu nasıl bir nefrettir, nasıl bir takıntıdır?

Jer Aders

21.8.2019 08:22:56

0
Bu habere çok sevindim.Yeni seriye alışamamıştım, çok bayık geliyordu bana konuları,kötüleri.Artık orta yaş bir örümcek adam görmek istiyorum, ergen değil.

JackTim

21.8.2019 06:59:59

0
MCU satmadan önce düşünecektin.

SOLID SNAKE

21.8.2019 02:38:47

+3
Sony nin elinde zaten tüm marvel karakterleri yok başka film istesede edemezdi. Burada esas sorun ve tekelcilik yapmaya çalışan Disney. Herkesi alıp, alamadıklarına da kendi malı gibi anlaşmalar ediyor ama Sony e sökmez ve zaten Sony bana sökmez demiş anlaşmayı red etmiş. Tam da bundan dolayı Sony i satın alamaz öyle bir dünya yok. Disney Anlaşmasına hayır çekebilen bir şirketi satın alamaz, Sony i satın almak demek; Sony Pictures, Sony Music, Sony Interactive Entertainment, Sony Electronics, Sony Mobile, Sony Computer bu 6 şirketi de satın alması demektir. ki bu ana şirketler arasına yazmadığım daha yüzlerce sony yan kuruluşları var Aniplex gibi en basitinden. Ps kanadından para basıyor, far from home filminden de 1 milyar üzeri kazanç sağladı yatırımı basıyor şuan spider man e.

RealArek

21.8.2019 02:36:28

+1
quote:

Orjinalden alıntı: The Balance Disney para basıyor her şeyle adamlar ard arda hem eski başarılı animasyonların live actionlarını çekiyorlar bir yandan toy Story bir yandan spiderman öteki yandan mcu diğer tarafta starwars... Adamlar elbette para göz olacaklar bu kaçınılmaz herifler acayip para basıyorlar. Ama bu seviyeye kolay gelmediler adamlar Sony'nin yapamadığını yaptı hem Avengers için hem de süper kahramanları için ayrı ayrı filmler çekerek risk aldılar. Sony bu riski zamanında almadı daha çok Spiderman'e yoğunlaşıp risk almaya değmez dedi. Ne oldu peki şuan Sony daha çok eski filmlerin bayanlı versiyonlarını çekmekle meşgul. Yarın Disney Sony Pictures'u de alır konu kapanır. Adamlar FOXu aldılar. Lucas film ne? <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/muha.gif" align="middle" border="0" alt="">. Adamlar Hollywood rekabetini bitirmeye çalışıyor resmen. Sony aklı başında kararlar alırsa batırmaz insanlar sırf ismi için bile gider Spiderman'e ama Sony Pictures Sony PlayStation gibi başarılı değil daha çok Sony Mobile gibiler hangi kafayla Ghosbusters'ı,Men in Black'i çektiler anlamıyorum. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_ohmygod.gif" align="middle" border="0" alt=""> Ama umarım orta yol bulurlar ve Disney -Sony ortaklığı devam eder. Zaten Disney spiderman gibi herkesin sevdiği bir karakterden bu kadar hızlı vazgeçmez diye düşünüyorum.
Saydığın firmalar arasında en çok para eden ve kazanan Sony yanlız Disney hariç alması çok zor satıcaklarını sanmıyorum ki satsalar bile çok fazla para isterler Disney için bile çoktur bence eğer Disney bi gün Warner Bros alırsa Sony kesin alır o kadar fazla para eder yani :D

Return to Monke

21.8.2019 02:24:41

+1
Disney para basıyor her şeyle adamlar ard arda hem eski başarılı animasyonların live actionlarını çekiyorlar bir yandan toy Story bir yandan spiderman öteki yandan mcu diğer tarafta starwars... Adamlar elbette para göz olacaklar bu kaçınılmaz herifler acayip para basıyorlar. Ama bu seviyeye kolay gelmediler adamlar Sony'nin yapamadığını yaptı hem Avengers için hem de süper kahramanları için ayrı ayrı filmler çekerek risk aldılar. Sony bu riski zamanında almadı daha çok Spiderman'e yoğunlaşıp risk almaya değmez dedi. Ne oldu peki şuan Sony daha çok eski filmlerin bayanlı versiyonlarını çekmekle meşgul. Yarın Disney Sony Pictures'u de alır konu kapanır. Adamlar FOXu aldılar. Lucas film ne? . Adamlar Hollywood rekabetini bitirmeye çalışıyor resmen. Sony aklı başında kararlar alırsa batırmaz insanlar sırf ismi için bile gider Spiderman'e ama Sony Pictures Sony PlayStation gibi başarılı değil daha çok Sony Mobile gibiler hangi kafayla Ghosbusters'ı,Men in Black'i çektiler anlamıyorum. Ama umarım orta yol bulurlar ve Disney -Sony ortaklığı devam eder. Zaten Disney spiderman gibi herkesin sevdiği bir karakterden bu kadar hızlı vazgeçmez diye düşünüyorum.

RealArek

21.8.2019 02:23:44

+1
Şaka mı bu biz Spider Man 3 bekliyoruz adamlar içine etiler ne güzel artık ya animasyonda yada oyunlarda adam gibi görürüz sinema evreni Spider Man için bitmiştir belki Tom Holland Venom 2 getirirler en iyi ihtimale.

SOLID SNAKE

21.8.2019 02:08:36

+5
Disney aşırı paragöz bu kısım atlanmış haberde. Zaten bu durumdan dolayı sony sözleşmeyi red etmiş finansal olarak anlaşamadılar. İsim hakları sony de ama disney sanki kendininmiş gibi haklar ve finansal anlaşmalar sunuyor. Sony durduk yere red etmedi anlaşmayı zaten Disney de şuan bir tekel olma çabasında. Önüne geleni satın alıyor Disney. Marvel, Lucas Film, Pixar...

Return to Monke

21.8.2019 01:50:48

+2
Sony Pictures'un yaptığı en mantıklı şey Disney ortaklığı idi. Fakat bunu bitirmeleri hiç mantıklı değil. Disney olmadan tek başına bu kadar büyük başarıyı yakalayamazdı. Sony'nin zaten tek başına yakın zamanda nasıl spiderman çektiğini gördük. Hadi bu bir yana Venom var yani. Sony parayı bulunca "tamam artık yeter" havasına girmiş. Umarım bu huylarından vazgeçip bir daha Disney ile anlaşırlar. Fakat yapmayacaklar muhtemelen insomniac'a oyun yaptırıp film çıkaracaklar veya ona benzer bir şey yaparlar. Belki de bundan yararlanmaya çalışacaklar umarım böyle düşünceleri yoktur. Kısaca Sony Pictures her zamanki Sony pictures'lığını yapıyor. Önce MiB gitti şimdi sırada spiderman var. Sony PlayStation oyun yapımcılarına güveniyor olabilir ama Pictures nasıl güveniyor anlamıyorum.

Persona_Non_Grata

21.8.2019 01:17:34

+9
Film umrumda değil, bana Spider Man 2 yi yap Sony nin yeni evladı Insomniac.

SOLID SNAKE

21.8.2019 00:53:53

+6
Bir haber daha var. Spider-Man Far From Home'un hasılatının 1.109 Milyar Dolar olduğu açıklandı ve Sony'nin en çok kazandıran filmi oldu. Haber de kötü belirtilmiş ama şuan Spider Man filmleri yani SONY'nin yaptığı Tom Holland'lı Spider Man filmleri gayet başarılı. Aynı şekilde Sony filmleri olmaya devam edecektir. Sony şuan Spider-Man'e büyük yatırım yapıyor. PS4 e çıkan Spider-Man oyunu başarılıydı ve 13 milyondan fazla sattı, dün Spider-Man yapımcısı Insomniac Games'i Sony satın alarak bünyesine kattı. Bu satın alımın ardından şimdi ise zaten hakları elinde bulunan Spider-Man filmlerini kendi edecek. Sony kolay kolay kötü iş yapmaz, Oyunları da Filmleri de gayet başarılı.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız