Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'nin Animasyon Ekibine Yeni Bir İsim Katıldı

 
2018 yılında yayınlanan, hem son yılların en iyi animasyonlarından biri olan hem de Marvel'ın en iyi işlerinden biri olan Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün ikinci filminin kadrosuna başarılı bir isim katıldı.
 
Geçtiğimiz günlerde Octavio E. Rodriguez, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'nin animasyon ekibine katıldığını açıkladı. Hatta direkt olarak Head of Story unvanı ile. Head of Story, senaristin ve yönetmenin isteklerini animasyonda düzgün bir şekilde aktaran kişiye deniyor genel olarak. Yani aslında animasyon kısmının en önemli unvanlarından biri.
 
Octavio E. Rodriguez daha önce Disney, Lucasfilm ve Cartoon Network'te birçok başarılı projede yer aldı. 
 
Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'nin 7 Ekim 2022'de yayınlanması bekleniyor. bahsi geçen Tweet'i aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi spider-man into the spider verse 2 spider verse miles morales vizyon tarihi oyuncular peter parker spider-man 2099
GeForce RTX 3000 Serisi Ekran Kartı Alana Watch Dogs: Legion ve 1 Yıllık GeForce Now Üyeliği Hediye Cyberpunk 2077 200GB Olmayacak

Venom59

2.9.2020 14:30:06

0
İlk film beklediğimin çok ötesindeydi her anlamda. Bu filmden de çok umutluyum. Ancak Sony'den esas beklediğim live action bir spider verse filmi. Tobey Maguirenin son kez bu karaktere dönmesi gişe rekorları kırdırtır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız