Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylentiye Göre Doctor Strange 2'de "Miss America" Rolünü Oynaması İçin Oyuncu Aranıyor

 
Bildiğiniz üzere Endgame ile birlikte Marvel'ın sinemadaki evreni bir dönem kapandı. Bu kapanış içerisinde birçok karaktere veda ettik ve birçok yeni karakter gördük. Önümüzdeki filmler ile birlikte de birçok karakter evrene eklenecek.
 
Yayınlanan son rapora göre bu yeni karakterlerden birisi de Miss America yani America Chavez. Rapora göre Doctor Strange 2'de America Chavez karakterini oynaması için Porto Riko'lu bir kadın oyuncu aranıyor.
 
America Chavez yani Miss America, ilk kez 2011 yılında gözüken bir karakter. Kendisi insanüstü güce, hıza ve uçuş gücüne sahip.
 
Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 25 Mart 2022'de vizyona girecek. Vizyon tarihi yaklaşıkça daha kesin ve doğru bilgiler paylaşılacaktır. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi miss america america chavez oyuncu doctor strange 2
HBO'nun Yeni Korku Dizisi Lovecraft Country Dizisinin Bütçesi Oldukça Yüksek Tarantino'nun Star Trek Filmini Yönetmeyeceği Kesinleşti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız