Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylentiye Göre Anakin Skywalker, Obi-Wan Dizisinde Olacak

 
Disney+'ın da erişime açılması ile birlikte Disney, birçok Star Wars yapımı yapmaya başladı. Bunların arasında en çok ilgi çeken ve en önemlilerinden biri olan yapım da Obi-Wan dizisi.
 
Şimdilik ne yazık ki dizi ile ilgili pek fazla bilgi yok. Ancak çıkan son söylentiye göre Star Wars'un prequel bölümlerinde Anakin Skywalker'ı canlandıran Hayden Christensen dizide bulanacak. Hatta bir görünüp gidecek şeklinde de değil, düzenli bir şekilde dizide olacak. 
 
Bu haberin sadece söylentiden ibaret olduğunu hatırlatmak dışında, bu tarz bir söylentinin Star Wars'un son üçlemesinin her filminde ortaya çıktığını da hatırlatayım. Obi-Wan dizisinin 2022 yılında yayınlanması bekleniyor.
 
Normalde bu haberin bu yıl Star Wars etkinliğinde duyurulması bekleniyormuş, ancak etkinlik iptal edildiği için duyuru ertelenmiş. Eğer doğruysa yakın bir zamanda duyuru mutlaka yapılacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney obi-wan anakin skywalker Hayden Christensen
Electronic Arts ve Real Madrid Ortaklıklarını 2025'e Kadar Uzattı Constantine Filminin Yönetmeni Devam Filmi İçin Keanu Reeves ile Görüşmüş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.7.2020 19:07:25

0
Son üçlemenin son filminde Hayden Christensen, Anakin/Darth Vader rolüne geri dönüp bazı sahneler çekmiş aslında fakat bunlar nedense Kathleen Kennedy tarafından filmden kesilmiş. Hatta Hayden serzenişte bulunmuştu, beni sahnelerimi kesmek için mi filme dahil ettiniz diye.

BSC Misafiri

16.7.2020 15:03:50

0
Oğlum bundan daha iyisi an anakin skyWalker aynı kim canlandıracak ki daha

ezgiturali

16.7.2020 14:03:05

+2
UMARIM DOĞRUDUR
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız