Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: iPad 2, 2011 İlk Çeyrekte Çıkacak

 

 
    Fısıltılar artık dağılabilir. Henüz duyurulmayan ama çıkması kaçınılmaz 2. nesil iPad'lerin 2011'in ilk çeyreğinde satışa çıkacağı söyleniyor.
 
    Son zamanlarda buna yönelik bir çok söylenti ortalıkta dolaşıyordu. Tayland'dan gelen ve güvenilir olduğu söylenen bir kaynaktan alınan bilgiye göre 2. nesil iPad'leri önümüzdeki yılın başlarında bekleyebiliriz.
 
    2. nesil iPad hakkında verilen bilgilere göre cihazın en az 1 kamerası olacağı belirtiliyor. Ön yüzünde de bir kamera olabileceği de söylenmekte. Böylece iPhone 4'ün favori uygulaması olan Face-Time iPad'lere de uyarlanabilecek. Bunun dışında cihazın ne gibi yeniliklere sahip olacağı bilinmiyor.
 
     Apple'ın bahsedilen tarihlerde satış politikası ile de alakalı olarak yeni nesil cihazlar çıkardığına çoğu kez şahit oluyoruz. O yüzden iPad 2 için verilen bu bilgilerin doğru olma ihtimali oldukça yüksek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Engadget iPad Apple iPhone Tablet PC iPad 2 2. nesil
Silent Hill Hayranlarının Bayılacağı Figürler Deus Ex'in Kapak Tasarımı Belli Oldu

On.E

2.12.2010 21:03:53

0
Yine gereksiz bir alet çıkacak birkaç şey değiştirip aynı ürünü piyasaya sürmekten başka bir şey değil Apple'ın yaptığı..IPhone 4'ün sorunlarını çözsünler önce..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPad
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız