Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Wii U İçin Yeni Bir Paper Mario Oyunu Geliştiriliyor


    Wii U ile beraber oyun piyasasına fazla tutunamayan ve haliyle bunun getirisi olarak bir yandan NX isimli yeni nesil oyun konsoluna yoğunlaşan Nintendo tüm bunlara rağmen Wii U'ya yeni oyunlar sunmaya devam ediyor. Nintendo'ya yakın kaynaklardan birisi olarak bilinen ve daha önce defalarca duyuru sızdırmışlığı olan Emily Rogers, Twitter üzerinden yeni bir duyuruyu daha önceden paylaştı.
 
    Rogers'ın kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre bu sene içerisinde Wii U için yeni bir Paper Mario oyunu göreceğiz. Twitter'da söylenene göre bu oyun her ne kadar resmi bir şekilde duyurulmamış olsa da, oyun test ve lokalizasyon aşamasında bulunuyor. Yani Paper Mario U söylentisi gerçekse oyunun çıkışı pek de uzakta değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console paper mario
Half Life'a Co-Op Ekleyen Oyun Modu Sven Co-Op Steam'de Sunuldu Rapor: Destiny 2, Bu Senenin Eylül Ayında Çıkmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.1.2016 14:29:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: RedTurkei wi u nun piyasada kaybetmesinin tek sebebi oyunlarına uyguladığı faiş fiyat politikasıdır.. 15 yıl önce çıkan oyunununa bile en az 90tl istemesidir
Wii U'nun başarısız olmasının sebepleri içinde çıkışında eski konsolu Wii'nin bir aparatı olarak görülmesi, iyi reklam ve pazarlama stratejisinden yoksun olması ve tablet kontrolcünün konsolun fiyatını donanım gücüne nazaran büyük ölçüde yükseltmesidir. Yoksa oyun fiyatları olarak rakiplerinden hiçbir farkı yoktur. Tabii ki sen 15 sene çıkmış ve piyasada karaborsa olmuş bir oyunun fiyatını araştırıyorsan artık o fiyatlar Nintendo'dan çıkmış ve bireysel satıcıların piyasadaki taleplere göre belirlediği ücretlerdir. Yani 2. elde en yüksek oyun fiyatları her zaman için Nintendo'nun kendi oyunlarına aittir çünkü değerleri pek düşmeyip çok fazla koleksiyonluk nitelik taşımaktadırlar.

BSC Misafiri

25.1.2016 14:28:58

+1
Wii U'ya Paper Mario oyunu çıkmadı ki yeni biri üzerinde çalışmada bulunsunlar. Ayrıca her Nintendo konsolu kendinden önceki konsolun oyunlarını ve oyun kumandalarını her zaman için destekler. Kaldı ki Wii U'da hayranları SSB oyununda istediler diye 2 nesil önce çıkmış Gamecube konsolunun bile kumandasını destekler hale getirdiler. Yani başka konsollar gibi naz yapacak bir firma değil Nintendo.

RedTurkei

23.1.2016 20:11:21

0
wi u nun piyasada kaybetmesinin tek sebebi oyunlarına uyguladığı faiş fiyat politikasıdır.. 15 yıl önce çıkan oyunununa bile en az 90tl istemesidir

Kennnn

23.1.2016 17:51:19

0
En sonunda Wii U için beklenen bir oyun duyurusu muhtemelen görsle olarak çok ekstra birşey istemediği için sistem olarak Wii U içinde çıkış yapacak. X'in çıkışında bir paper mario oyunu da oalcak galiba. Nintendo birinci parti oyunlar bazında bu sefer iyi bir çıkış yapacak gibi.

Rachsuchtig

23.1.2016 17:12:29

0
Nintendo NX'e çalıştığı halde hala Wii U için oyun geliştiriyorsa NX kesin Wii U oyunları çalıştıracak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız