Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Splinter Cell ve Assasin's Creed'in VR Versiyonu Geliyor

 
Ubisoft'un en köklü serilerinden Assassin's Creed varlığını artırarak sürdürse de, Blacklist sonrası sessizliğe gömülen Splinter Cell'den en son E3'te de haber alamayan oyuncuların morali hayli bozulmuştu.
 
The Information'da ortaya çıkan habere göre Facebook, Splinter Cell ve Assasin's Creed'in VR versiyonuyla Oculus Rift satışlarında ciddi bir yükseliş elde etmeyi planlıyor. Zaten düşününce VR gözlükler de Sam Fisher'ın gece görüş gözlükleriyle oldukça benzer gözüküyor, bu da şirketin PR için kullanabileceği bir detay.
 
Söylentiye göre; Facebook, Ubisoft ile gizli bir anlaşma yapmış durumda. Hatta bu durum Facebook'un oyunların geliştiricisi olan Ubisoft'un VR departmanlarını satın almış olabileceği anlamına bile geliyor olabilir. 
 
Düşününce Assasin's Creed'in tıpkı Mirror's Edge gibi daha parkura dayalı bir oynanışla bezenmiş bir sürümü VR için oldukça uygun geliyor. Buna karşın Splinter Cell ile ilgili nasıl bir plan var bilemiyoruz ama belki de bu sayede yıllardır beklediğimiz Sam Fisher'a böylece kavuşuruz.
 
Olayla alakalı makalenin tamamını okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Ancak maalesef makalenin tamamı için üye olmanız gerekiyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer ubisoft action adventure assasin's creed pc ps3 xbox 360
Detective Pikachu Tüm Zamanların En Çok Gişe Yapan İkinci Video Oyun Filmi Oldu Fantezi Şehir Kurma Oyunu Distant Kingdoms PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.7.2019 18:00:16

+1
Sam Fisher için teleport yöntemi ile oynanan bir oyun tasarlanıyor. Oyun siper mekanikleri ve birebir dövüş mekanikleri göze çarpan detaylar. O yüzden bu mekanikler için VR kullanılır. Hâliyle özgür bir oyun olarak tasarlanmayacaktır. AC özgür bir oyun olarak tasarlanabilir. Çatılarda koşup suikast yapılan bir oyun gayet VR kontroller için uyarlanır. AC Unity VR olarak uyarlanırsa uzun süre oynanacak oyun tasarlanmış olur. Oynanış özel olarak tasarlanmış kontroller olması gerekir. Koşma/Yürüme, Zıplama için buton kullanılırken, motion sensor ile çömelme ve yerde kayma hareketleri yapılır. Böylece oynayan kişi tam olarak eforlu bir oyun oynamış olur. Sesli kontrol sistemi ile NPC diyalogları tasarlanır

BSC Misafiri

11.7.2019 11:31:42

+1
Hayaller AAA Sam Fisher Gerçekler Lilili li li loy loy loy..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız