Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Sony Bu Yaz İki Etkinlik Düzenlemeyi Planlıyor

 
VentureBeat'ten Jeff Grubb'ın haberine göre, Sony Interactive Entertainment bu yaz iki etkinlik düzenlemeyi planlıyor.
 
Bunlardan ilki Jason Schreier'ın açıkladığı üzere Haziran ayının başlarında veya ortalarında düzenlenecek ve birinci ve üçüncü parti PlayStation 5 oyunlarına odaklanacak. Jeff Grubb bu etkinlikte PlayStation 5 konsolunun gösterilip gösterilmeyeceği konusunda emin değil. 
 
İkincisi ise Ağustos ayının başlarında düzenlenecek State of Play video sunumu. Burada da PlayStation 5 ve PlayStation 4 oyunlarının gösterilmesi bekleniyor. 
 
PlayStation 5 bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 5 ps5 playstation next gen
SuperHot VR İki Milyon Kopya Sattı New Super Lucky's Tale PS4 ve Xbox One'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.5.2020 15:59:36

0
Playstatıon Fanboy deniyorda asıl Fanboy luğu Xboxçılar yapıyor neden mi? Playstatıon başlığı olan haberler , resmi Playstatıon kanalları xboxçılar beliriyor hemen fakat Resmi xbox kanallarında, haberlerinde Playstatıoncılar o kadar belirmiyor, resmen xboxcılar pusuda bekliyor bir haber çıksada trollük yapsak diye bu durumada Playstatıoncılar dayanamıyor.Kıssadan hisse Playstatıon un yaptığı ilgilendiği oyun, Xbox ın yaptığı nasıl daha çok para kazanırım düşüncesiyle para kaynağı olacak yeni sistemler bulmak ve entegre etmek....

BSC Misafiri

19.5.2020 12:16:36

0
Hazirandaki Sony ve temmuzdaki MS özel oyun konferanslarını büyük bir heyecanla bekliyorum.

Fearless_tr

19.5.2020 10:49:14

0
Sony cok iyi bir strateji izliyor surekli heryerde ps5 haberleri fakat bu kadar hype yaptirdiktan sonra bekleneni vermezler ve tasarim olarak bos bir cihaz cikarsa Microsoft icin büyük bir kazanim olur.Benim sahsi görüsüm Sony‘nin biraz zora girmesi lazimki daha cok oyun cikarsin :))))

mehmetalpertr

19.5.2020 09:50:29

0
konsolu göstereceklerini sanmıyorum. Sanki bir şeyler ters gidiyormuş gibi duruyor. inşallah yanılırım.

BSC Misafiri

19.5.2020 07:29:26

0
İlginç kafalar var forumda güle güle kullanın:)) Alın oynayın arkadaş gerisini boşverin. İsteyen kallavi bir Pc kasası toplasın, isteyen ps5 alsın isteyen xbox sx. Ne zamandan beri stres atmak için eğlence aracı olan cihazlar stresin kaynağı olmuşlar...

BSC Misafiri

19.5.2020 07:29:19

0
Benim yazımı okurken organ olarak gözünü kullanmayan arkadaş ben Sony tekel olunca demedim. @Raitrq sony fanboyluk yapmış ben de sony veya xbox tekel olunca ne kazanacaksın dedim. Sen de benim dediğimi kastetmişsin aynı kapı. 2 firma da birbirinden dolayı kendine çeki düzen veriyor. Bunu anlamayacak ne var.

BSC Misafiri

19.5.2020 07:29:13

0
@RaiTrQ ağır Sonyboysun bari millete xbox deme :) bence tüm fanboylar boy değil child :) Bırak bro 2 konsol da iyi satsın sonuç bize yarasın. Haaa Sony den yüzde bilmem kaç pay alıyorum diyorsan orası ayrı saygı duyarım bak :)

BSC Misafiri

19.5.2020 07:29:02

0
@kasatka kişisel yorumunu belirtip işi bilen ps5 seçer gibi taraflı bir yorumu savunmuşsun. Herkes farklı bakar. Xbox tarafında olan adam da gamepass nimet der, konsol zaten cpu ve gpu anlamında ps5 e göre nispeten daha az dar boğaz yaşatacak der. 15 tane stüdyolardan obsidian, ninja theory, inxile, 343 industries, turn 10, playground games, coalition ve Rare falan ne zamandan beri ağırlığı olmayan stüdyolar oldular kime göre neye göre? Daha çok iyi işler yapacak stüdyoları da var yani. Bu da xbox tarafından bakış açısı ona bakarsan ve ps5 seçen hata eder. Mantığın saçma 2 konsol da sevenine güzel abi bir god of war ile olacak iş değil.

BSC Misafiri

19.5.2020 07:28:30

0
Kasatka konsol çıkış fiyatlarını kulağına mı fısıldadılar da bizim haberimiz yok :) sadece god of war la oluyor mu bu iş be :) Halo infinite de xbox severler için yeter o zaman. Youtube de halo fragmanlarına youtuber reaksiyonlarına aç bir bak derim.

BSC Misafiri

19.5.2020 07:28:19

0
Şirket yurtdışına yollarsa çekecem bi Ps5 kendime.. Belki XSX'te alırım yanına..Nede olsa ikisinin toplamı TR'de bir konsol parası edecek..En mantıklısı yurtdışından almak olacak..

Mütercim Bey

19.5.2020 03:58:55

+1
quote:

Orjinalden alıntı: RaiTrQ Gene hayal dünyasında yaşayan bir xboy daha, sony geçen açıklama yaptı planlarımız doğrultusunda ilerliyoruz diye. Erkenden açıklayıp napıcak hype bitirecek bak xboxtan sıkıldı bile millet, heyecanla ps yi bekliyor ki sony daha ps4 e oyun geliştirip sattığı için önlerini kesmiyor erkenden ps5i tanıtıp, microsoft gibi kullanıcıyla dalga geçen bir firma değil Allahtan <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/yerlerde.gif" align="middle" border="0" alt="">
Aynen Xboy'um ahahaha... Boş yapma çocuk, PC ve PS4 Pro var evimde, bari PC fanboy diyeydin. Sony'nin bu belirsizliği hiç normal değil. Sen asıl PS Fanboy olarak kendini boş boş avut. Paralı asker misiniz nesiniz belli de değil ki.

Kasatka

19.5.2020 02:19:34

0
Persembenin gelişi nedir carsambadan bellidir. Aslında bu neslin aşağı yukarı nasıl sonuçlanacağını işi bilen adam seçmiştir. Şimdi tek tek gidelim ve elimizde ne var irdeyelim. 12 tflosp manyak bir alet var ve fiyatı 500 dolar olacak. 10.3 dense de overclocku 9.3 tflosp bir ps5 var ve 2k 60 bazı oyunlarda 4k 30.icin yeterli ve fiyatı 400- 450 bandında olucak. MS cihazı çoktan tanıttı. Millet heyecanlandı ama. Ama işte son yaptığı oyun duyurusunda büyük bir hayal kırıklığı oluşturdu. Söylediği gibi temmuzda yapacağı konferansta da bı cacil.cikmaz da yada ehh işte bir sunum yaparsa ki bence ehhhh işte bir şey olacak heyecan direkt Sony e kayar şu an olduğu gibi. MS bünyesine evet firma kattı ama bir santa Monica bir Nd ağırlığında hala firması yok ve yeni katılanlar da öyle hemen pişmeden göz dolduran bir oyun yapmaları imkansiz. Size olanı söyleyim Sony güçsüz donanimi.ama.akilli hamleleri ile bile şu an önde. Epic games Ile anlaşmışlar belli Manyak sükse oldu unreal engine 5 in ps5 üzerinde ilk gösterilmesi . Haziran da da eğer kratosun bırakın tesislerini bı ağaç kütüğü gösterse sonra yavaş yavaş kamera uzaklassa ve Leviathan kutuge saplanmış şeklinde ki sapını gösterse Xbox fanlarına o bile yeter. Sonrasını anlatmayayim mustehcen sahneye girer MS için.

RaiTrQ

19.5.2020 00:37:11

+2
Gene hayal dünyasında yaşayan bir xboy daha, sony geçen açıklama yaptı planlarımız doğrultusunda ilerliyoruz diye. Erkenden açıklayıp napıcak hype bitirecek bak xboxtan sıkıldı bile millet, heyecanla ps yi bekliyor ki sony daha ps4 e oyun geliştirip sattığı için önlerini kesmiyor erkenden ps5i tanıtıp, microsoft gibi kullanıcıyla dalga geçen bir firma değil Allahtan

porsux

19.5.2020 00:14:58

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Hem ps5 in ve özel oyunlarının hem de Microsoft'un konsolunun ve özel oyunlarının güzel olmasını isteyen yok mu ya? Şaka gibi herkes babasının malı gibi 1 tarafı ölümüne savunuyor. Benim için 2 firmayı da takip etmesi ve sonucunda birini seçmesi keyifli olacak. İlerleyen yıllar diğerini de almaya çalışacağım tabi. Bu nesil ps4 xbox one ve switch alabildim.
İki tarafta grafik olarak harika ama içi bomboş oyunlar yapacaklar. Aynı bu nesilde yaptıkları gibi. Sadece Xbox 'tan çok az yana bir umudum var. Sebebide çok sayıda yeni stüdyo, yapımcı katmasından dolayı taze bir topluluk olmasından kaynaklanıyor. Sony'den ise neredeyse hiç umudum yok. En güzel markalarını duygusal sömürü aracı haline getirmeye kaldıkları yerden devam ederler, adınada hikayeli oyun yapıyoruz, AAA'yı yeniden tanımlıyoruz vs deyip fanboyları iyicene gazlarlar. İşi gene her zaman olduğu gibi götürürse PC tarafı götürür. Özellikle gözüm her daim bağımsız kanadında olacak. Ne geliyorsa oradan geliyor, gerisi tıraş. Yeni nesil yeni nesil diyip kafamızı patlatmalarına yükselecek birşey yok. Ben istemez miyim bir Undying, Manhunt, FEAR tarzı birşeyler. Ama yapacakları, kadayıf olmuş Nathan Drake'li Uncharted. Birde Çocuklar Duymasın Duygu Horizon 2. 2018 Gow'un da grafik olarak yeni nesil halini çıkarttılar mı işlem tamamdır. Hani Thor'u görseler iş bitermiş ya bu arkadaşlar için. Trailerı bile yetermiş ya, birbirlerine koşup havada çarpışsalarmış falan.. işte günümüz oyun kültürünün geldiği son dip nokta budur. Kratos amuda kalkıp Thor'a kıçını dönüp twerk yapsa bile umrumda değil. Mesele bu değil çünkü! Yeni ne getirecek bu konsollar? Hiçkimse bunu sorgulamıyor. Attılar RTX kemiğini önümüze, siz bununla oyalanın bizde arkadan hortumlayalım kafasındalar. Sorsam bir kişi tanımlayamaz bana bu yeni neslin ne olduğunu. Çünkü aslında ortada yeni nesil diye birşey yok, yeni geçir var. Daha ne kadar açık olabilirim bilmiyorum. PS konsolunun eski versiyon oyunlarıyla şimdikilerin arasında galaksiler var. Ama alan memnun satan memnun olduğundan, böyle gelmiş böyle gidecek, yapacak birşey yok.

BSC Misafiri

19.5.2020 00:14:57

0
Biri baba parasıyla herşeyi satın alarak iş yapar,bir diğeri ise kendi emeğiyle iş yapar,ben emekden yanayım...Sony PS4 le var olmadı,uzun senelerdir var olan bir firma yani xbox yokkende vardı vede sadece kaliteli oyunlarıyla var oldu amacı para olan sistemlerle değil,arkadaşın biri Sony tekel olunca demiş ona hitaben belirteyim dedim.Ayrıca Xbox one ın çıkışında gerçekleştirmek istediği birçok oyuncu karşıtı hareketlerinden Sony sayesinde geri adım attı.Online ın paralı olmasındaki en önemli etken Xbox dır ve emin olmamakla birlikte hatırladığım kadarıyla dlc lerinde.Siz asıl Xbox tekel olunca olacakları düşünün...

fitamino

19.5.2020 00:11:22

0
Artik makineyi gosterin allah askima bos bos oyaliyorsunuz. İyice makas kesmiyo olayina döndü.

Rcp272

18.5.2020 23:46:13

0
Forumlarda redditte dolaşan söylentilere göre Mc iki yeni stüdyoyu daha bünyesine katmış.Birisi Japonya diğeri Polonya olduğunu söyleyen bir çok farklı kaynak var.Hatta Polonyadaki firma için Techland deniyor ne kadar doğru bilinmez.Hatta bu yüzden Techland Publishing kapatılmış.Initiative yaptığı oyunu çok merak ediyorum çünkü çok büyük deniliyor. Sony kendi oyunları kısmında tatmin edecektir ama ben bu sene mc'nin çok daha etkiliği olacağını düşünüyorum.Artık bu senede bir şeyler olmazsa bir daha olmaz.

BSC Misafiri

18.5.2020 23:41:22

+1
Hem ps5 in ve özel oyunlarının hem de Microsoft'un konsolunun ve özel oyunlarının güzel olmasını isteyen yok mu ya? Şaka gibi herkes babasının malı gibi 1 tarafı ölümüne savunuyor. Benim için 2 firmayı da takip etmesi ve sonucunda birini seçmesi keyifli olacak. İlerleyen yıllar diğerini de almaya çalışacağım tabi. Bu nesil ps4 xbox one ve switch alabildim.

Mütercim Bey

18.5.2020 23:12:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: RaiTrQ Yani sony bol bol oyunla zaten medyada rüzgarın tersine döndüğü ms yi yerle bir etmeye hazırlanıyor <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/yerlerde.gif" align="middle" border="0" alt="">
Daha çok MS'in çıkardığı konsol karşısında afallayıp ne yapacaklarını şaşırmışlar ve konsolu mevcut haliyle çıkarmamak için geliştirmeler üzerinde uğraşıyorlarmış gibi görünüyor. Yoksa MS konsolu gösterdikten hemen sonra ballandıra ballandıra kendi konsolunu anlatmasını da bilirdi Sony.

BSC Misafiri

18.5.2020 23:09:52

+2
@RaiTrQ yerle bir edince mutlu mu olacaksın? Sony tekel kalınca oyuncu yararına bir şey görür müyüz sence? Sony haziranda çok güzel bir sunum yapsın Microsoft da temmuzda herkesi şaşırtıp özel oyun anlamında çok güzel bir sunum yapsın sonucunda biz oyuncular kazanalim bu kadar basit.

aykut291

18.5.2020 22:58:03

0
İlgilenmiyorum nezaman duyururlarsa duyursunlar şu an için Last of Ous Part 2 yle Ghost Tususimayı ertelemesinlerde artık valla bir ertelem haberi daha duymak istemiyorum.Haziran\ Temmuz oyunsuzluktan sıkıldım artık.

RaiTrQ

18.5.2020 22:47:53

+4
Yani sony bol bol oyunla zaten medyada rüzgarın tersine döndüğü ms yi yerle bir etmeye hazırlanıyor

usuallysony

18.5.2020 22:46:10

0
Yav ne bu uzaydan mı gelecek hala konsol gösterip göstermeyecekleri kesin değilmiş. Gösterin şunu artık görelim neye benziyor
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız