Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Önde Gelen Bir Japon Geliştiriciden Yeni Silent Hill Oyunu Bu Yaz Duyurulacak

 
Söylentilere göre yeni Silent Hill oyunu bu yaz duyurulacak.

Video Games Chronicle'ın kaynakları, Konami'nin yeni Silent Hill oyununu dışarıdan bir stüdyoya emanet ettiğini ve bu stüdyonun önde gelen bir Japon geliştirici olduğunu iddia ediyor.
 
Konami'nin planları hakkında bilgisi olan iki kişi, Konami'nin Silent Hill reboot için ilk başta Until Dawn'ın arkasındaki ekip Supermassive Games'i düşündüğünü ancak vazgeçildiğini belirtti.
 
Video Games Chronicle'a konuşan ayrı bir kaynak ise bu önde gelen Japon geliştiricinin yaptığı Silent Hill oyununun serinin önceki oyunlarından biraz farklı olacağını ifade etti.
 
Silent Hill bestecisi Akira Yamaoka da oyuncuların duymayı umduğu bir proje üzerinde çalıştığını ve bunun hakkında yazın konuşabileceğini söylemişti.
 
Ayrıca The Medium geliştiricisi Bloober Team CEO'su Piotr Babieno bugün yaptığı açıklamada, çok ünlü bir oyun yayıncısı ile birlikte yeni korku oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu ve bu açıklama stüdyonun yeni bir Silent Hill oyunu geliştirdiğine dair spekülasyonlar yarattı. Eğer bu spekülasyonlar ve Video Games Chronicle'ın haberi doğruysa iki adet Silent Hill oyunu gelecek demek.
 
Video Games Chronicle, Konami'nin yeni Castlevania ve Metal Gear Solid oyunları için de dışarıdan stüdyolarla anlaşacağını iddia ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Bloober Team Çok Ünlü Bir Oyun Yayıncısı ile Birlikte Yeni Korku Oyunu Üzerinde Çalışıyor Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörü Flores
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.2.2021 12:31:30

0
Hobaaa

BSC Misafiri

19.2.2021 08:05:36

+1
Rüyanda görürsün ps5 ex diye kendini avut dur xbox vs çoklu platform olarak gelir tabi gelirse

BSC Misafiri

19.2.2021 02:34:29

+4
Bloober team yapmasında kim yaparsa yapsın. Medium berbattı. Silent hill'ide berbat ederler

DrUckmann

19.2.2021 02:15:30

+1
Sony Japan Stüdyodan Silent hill gelecegi neredeyse her hafta konusuluyor zati, gercek cıkmaması icin hic bir sebep yok. Ps5 Exc SH kalitesiyle ortalıgı yıkar atar herkesin ruyası bu duyuru. Medyuma hic bakma berbat bir oyun...! horror oyunu seven biri olarak sıkıntıdan gebertti beni, aralara dandik dandik kacma sahneleri koymuslar aşırı amatör bir AA oyun, şu Man of Medan ve Little hope vardı onlar daha zevkliler.

resh_aykut

19.2.2021 01:49:47

+1
Çok inanasım gelmiyor Silent Hill haberlerine ama gelecekse lütfen zaten Konami'den gelmesin. Sony Japan Studio, Bluepoint Games ya da Kojima productions'ın bir şekilde eline geçmiş olmasını dilerdim. Fakat şöyle de bir gerçek var, Akira Yamaoka'nın ve Mary Elizabeth Mcglynn'in bir araya geldiği her proje beni ölümüne heyecanlandırır. The Medium oynamadım fakat yaptığım ilk iş sountracklerini dinlemek oldu. Mary Elizabeth'in seslendirdiği iki şarkı da birbirinden güzeldi. Birinde hatta Troy Baker ona eşlik ediyor. İsmini görünce şaşırmıştım. Müzikle ilgilendiğini biliyordum fakat süpriz oldu bu ikilinin bir arada olması.

lextor

19.2.2021 01:12:23

+2
Yeni oyunun adı belli oldu Silent Hill: pochinko Konaminin artık bu tür işlerle ilgileneceğini him sanmıyorum. Seri öldü bitti gitti. Bunu kabullenmek gerek. Ha sürprize herkes açık...

Deswaaa

18.2.2021 22:52:08

0
Yıllar dır hep aynı söylenti konami kanseri var ken hiç umudum yok açıkcası umarım oyunun hakları biri tarafın dan alınır da kurtulur

BSC Misafiri

18.2.2021 22:15:54

0
Silent Hill söylentisi çıkmayan hangi gün var ki her gün ayrı söylenti çıkıyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız