Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Modern Warfare 3'ün İlk DLC'si 2012'de

 
     Call of Duty serisi oyun endüstrisine DLC ismini kazıyan markalardan. Bir oyununa çıkan DLC'lerin bile 20 milyondan fazla sattığı Call of Duty markasının son oyununda da DLC'lerin eksik olmayacağını biliyoruz.
 
     Bugün yayınlanan bir söylentiye göre Call of Duty: Modern Warfare 3'ün ilk DLC'si, Ocak ayında çıkışını yapacak. Söylentiyi yayan kişinin kaynağı ise istatistikler. Yapılan açıklamaya göre Activision'un Call of Duty serisine çıkardığı ilk DLC'lerin hep yeni yılın başında geldiği belirtildi.
 
     Yayınlanan söylentide, DLC'nin dört veya beş harita içereceğini, bu haritaların hem takım multiplayerina hem de Spec Ops moduna yayınlanacağı belirtildi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak StickSkills Call of Duty: Modern Warfare 3 MW3 Activision Sladgehammer Infinity Ward PC PS3 Xbox 360 Wii DS FPS
Battlefield 4 EA Başkanı Tarafından Onaylandı CoD: Modern Warfare 3 Karşılaştırma Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ecdad

10.11.2011 12:51:52

0
Bu oyunun dlc'lerinin satış rakamınını unc3+gears3+batman:ac+bf3 bu 4 oyunun toplam satış adeti bile geçemiyor :) call of duty'nin farkı işte :) Doğru üç tane haritayı 15 dolara satıyorlar mw3 ün 3 haritası bf3 1 haritasına denk ufacık bi alan 10 tane bina 5 tane araç al sana dlc gerçekten komik ha bedava verseler tamam diyecem bi oyun parasına dlc satıyorlar tam anlamıyla soygun...

mertm14022

10.11.2011 11:54:13

0
codu dışlamıyorum çok başarılı oyun ama bu böle devam ederse (oyun motoru) düşecek.

CihanE9

10.11.2011 11:53:29

0
@gorkem geçemiyor değiller fps oyunları çok oynanıyor unc3 sadece ps3 de gears sadece xboxda zaten bu yüzden bunları saymamak lazım bu arada şunu merak ediyorum zaten dlc olan bir oyuna dlc mi çıkartıcaklar?

mertm14022

10.11.2011 11:53:03

0
quote:

Bu oyunun dlc'lerinin satış rakamınını unc3+gears3+batman:ac+bf3 bu 4 oyunun toplam satış adeti bile geçemiyor :) call of duty'nin farkı işte :)
ufak atta civcivler yesin biraz abarttın bf daha yeni yeni gelişiyor hatta çok büyük farkla gelip gececek ben buna inanıyorum yıllardır insanlar cod diye bir FPS oyunna mahrum düşürdünüz şimdi insanlar ona alıştı seneye bf4 GELİYOR zaten bence biraz abarttın yada tutturamadın attın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız