Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Modern Warfare 2'nin 2. Sezon Güncellemesi Ertelendi

 
 
Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0 için merakla beklenen 2. Sezon güncellemesinin iki hafta ertelendiği bildirildi. Oyun içi iyileştirmelerin ve ek içeriklerin dahil olacağı bu büyük güncellemenin 1 Şubat'ta yayınlanması gerekiyordu. Ancak şimdi yeni bir söylenti sezon güncellemesinin 15 Şubat'ta yayınlanacağı öne sürüyor.
 
CharlieIntel, yeni sezon güncellemesinin 15 Şubat'ta geleceğini belirtiyor
 
 
 
Güvenilir kaynak olarak karşımıza çıkan CharlieIntel tarafından yayınlanan Twitter gönderisinde, Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0'nin yeni sezonlarının 1 Şubat'ta gelmeyeceği yer alıyor. Bunun yanı sıra CharlieIntel, edindiğimiz bilgilere göre ikinci sezonun 15 Şubat'ta başlayacağını söylüyor.
 
Öte yandan Activision tarafından yayınlanan serinin hit birinci şahıs nişancı battle royale oyunu Call of Duty: Warzone 2.0'nin zor zamanlar yaşadığı bildirildi. CharlieIntel tarafından ortaya çıkarılan bilgiler Warzone 2.0'nin oyuncularında bir hayli düşüş olduğunu gösteriyor. 
 
Bir diğer yandan oyunları oynayan oyuncular güncellemelerin içeriğinin yetersiz olduğunu, oyundan tam olarak zevk alamadıklarını ve heveslerinin yavaş yavaş azaldığını belirtiyor. Bakalım önümüzdeki süreçte Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0 oyunları ne gibi yenilikler ile karşımıza çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers aksiyon macera nişancı hikaye fps
Yeni The Witcher 3 Modu Henry Cavill'i Oyuna Dahil Ediyor Ubisoft'un 15 Yıldır Geliştirdiği Beyond Good & Evil 2 Hala Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız