Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: God of War: Ragnarok 40 Saatlik İçeriğe Sahip Olacak

 
 
God of War (2018), öncekilerden en az iki kat daha uzun bir ana hikaye ve bol miktarda yan içerik ile serideki en uzun oyundu. God of War: Ragnarok'un ise diğer devam oyunlarıyla aynı şekilde daha büyük ve daha iyi olması bekleniyor.
 
God of War'ın yaratıcısı David Jaffe, kısa süre önce YouTube kanalına bir video yükledi ve gelecek devam oyununun 40 saatlik oynanış süresine sahip olacağını belirtti. 
 
Elbette bunun böyle olacağı henüz belli değil. Jaffe: “Bir şeyler kesilir, bir şeyler eklenir. Ama şu anda söyleyebileceğim tek şey, yeni God of War'ın 40 saatlik oynanış süresini hedeflediğidir” dedi.
 
Ortalama 40 saatlik bir tamamlama süresi, yaklaşık 20-25 saat süren God of War'dan (2018) sonra büyük bir artış olacak. 
 
Sızıntılara göre God of War: Ragnarok'un yeni Sony etkinliğinde gösterilmesi bekleniyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt God of War PS5 PS4
Kowloon Highschool Chronicle, Avrupa'da PS4 için Derecelendirildi BLAST Premier Fall 2021 Grupları Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kartal Göz

8.9.2021 19:54:08

0
Ana hikâyenin 40 saat olacağına ihtimal vermiyorum. Yan görevler, başarımlar vs ile 40 saati bulacaktır.

RocK__StaR

8.9.2021 17:15:18

0
Kardeşim rdr 2 nin oyuncuların eleştirisine bir bak en çok neyden şikayetçi olmuşlar herkesin sorunu görevleri sıkıcı at koşturması görevlerin berbat olması eğer bunlar olmasaydı rdr 2 yılın oyunu net olurdu yoksa hikayesi hikaye anlatımı ve karakterleri muhteşem gow ise tam bir oyun ne yapması gerektiğini bilen bir oyun combat görevleri dünya tasarımı karakterleri diyalogları hikayesi hikaye anlatımı muhteşem bir oyun xbox oyuncuları bile gowu goty seçti iş satışta bitmiyor iş oyuncunun beğenisine sunuluyor

pskillercheto

8.9.2021 17:10:51

0
next-gen denildiginde en onemli unsur nedir? bu nesilden ornek verir misin mesela? ray tracing diyoruz. goruntu uzerine inanilma gercekcilik katiyor. hatta forza horizon 5 de ray tracing kullanilarak ses efektlerini farkli sekilde programlamislar. bu da next-gen ama ses kisminda. yani evet cevre ile etkilesim olarak oyun guzel ki ben onceki cevabinda `cevre detaylari emek harcanmis` seklinde bunu belirtmistim. ama next-gen olabilmesi icin on temel sart goruntu kalitesi. kendi jenerasyonunda yine de cok iyi oyun gorsel olarak. fakat kendi neslinde bile ciddi rakiplerine karsi basa bas giderken, kalkipta bu jenerasyon ile kiyaslaman realiteden uzak oluyor. burada iste tflops olayinin farki / onemi ortaya cikmis oluyor. god of war 2023 den once cikmayacak ve cikmasina yakin Ps5 pro versiyonu da cikacak. cunku sony eminim hem gorsel olarak next-gen`e uygun bir gow hem de pro versiyon ile satislarini arttirmayi hedefleyecek daha once yaptigi gibi. yani ps5 alanlar, bu sefer true next-gen deneyimi icin bir kez daha para bayilmalari gerekecek. aklinda not et. gunu geldiginde, sag olursak hatirlatirsin.

pskillercheto

8.9.2021 17:02:33

0
iste neye gore goty oluyor o zaman? en iyi goruntu , en iyi hikaye, en iyi muzik, en iyi satis vs ... birde genel ortalama nota gore en iyisi belirlen miyor mu? mesela en iyi goruntude 2. olan oyun, muzikte 2. lakin hikayede 1. olup . ortalamada diger rakiplerinden ustun ise goty olmuyor mu? matematik mi bilmiyoruz? benim burada elestirim bir oyun uzerinden degil, piyasanin kendisine. yahudilerin basi cektigi hersey bir sekilde ipi gogusluyor. o yuzden bu tartismaya gerek dahi duymuyorum. 10 milyon kopya satmis oyun o doneme gore en cok satan degil, muzik dalinda mi desen? bilemiyorum. goruntu larak yine degil. peki nasil goty oluyor malum basinda bir yerinde yahudi olan oyun studyolarinin yaptigi oyunlar?

Himurajutsu

8.9.2021 16:44:29

0
evet evet herkes rdr 2 ye karşı
1000 TL için 10 gün hayvan gibi çalışmaktan bahsetmek maaştan, paradan bahsetmektir. :) İsteyen istediği paraları verir sonuçta zevk meselesidir. Ederi 100.000 TL olan arabayı ÖTV'lerle 300-350.000 TL'ye alanlar var.

encuni

8.9.2021 15:31:12

0
senin next gen anlayışın ile benimki bir değil anlaşılan. sen direk karakter resmi koymuşsun galiba yeni nesil deyince aklına bu geliyor. Benim ise daha fazla detay ,çevre etkileşimi ,ai zekası, karakter ve çevre fiziği vs örnek vermek gerekirse video atıyorum. Bu etkiyi veren bir diğer oyunda rdr 2 oda yeni nesile en yakın oyunlardan birisi . Mesela sen kaçta oyunda yerde toz oldugunu sürününce bu tozları vucüdun harektlerine göre silindiği gördün. Yoksa son of rome oyunu o günkü şartlara göre üst düzey grafiği olan bir oyundu ama next gen değildi. Ayrıca tavsiyem ne yap ne et bi yerden kiralikmı bulursun bı teknoloji merkezindemi bakarsın dual sensi deneyimle asıl olay orda o minik kol oyun değiştirici olcak böyle bi oyun teknolojisi yok. [link]https://www.youtube.com/watch?v=AQkANvEo0j0[/link]

RocK__StaR

8.9.2021 15:19:05

0
Oyun dünyasına yenilik getirdi diye yılın oyunu olacak diye bir şey yok gow oyun gibi oyun oyun rdr 2 ise bir oyun değil bir simülasyon gow rdr 2 den daha çok beğenildi zaten rdr 2 nin en büyük sorunu çizgisel görevleri onu al şunu yap buna git gibi sıkıcı görevleri yüzünden insanlarda çok etki bırakmadı witcher 3 bile rdr 2 nin görevlerinden daha iyidir ama hikayesi ve karakterleri güzeldi bu arada oyun dünyasının kontrol edildiği falan yok anca böyle kendinizi avutun sony den bir oyun kazandığında para basmış oluyor işinize gelmiyor tabi fanboy falan değilim ama gow yılın oyunu ödülünü sonuna kadar hak etti

pskillercheto

8.9.2021 15:03:01

0
iste sacmalik orada. RDR2 oyun dunyasinda sukse yapan bir oyun dururken gow gibi bir oyunun secilmesi komik ve trajediyi ortaya koyuyor. birileri oyun medyasini kontrol ediyor. bakinca firmalarin basindaki adamlara cogu yahudi ve adamlar hep ipi gogusluyor. gecenlerde bir konuda yazmisim, birkac libos sosyalist alaya almaya calismislardi. hi5 ve facebook ornegi. global piyasada yahudiye ait yatirimlar karisinda beyaz yatirimlar is yapamiyor. oyun dunyasi icin de sanirim bu sekilde isliyor. bu durum Almanya`da nazilerin basa gecmesini saglamisti. alman is verenler, disaridan gelen yahudiler ve onlara para pompalayan bank of england, american bank gibi kuresel tefecilere karsi ayakta duramiyor ve batmak zorunda kaliyorlardi. sonrasinda almanlar ac kalmaya basladi. hitler - kavgam kitabi veya henry ford`un yasaklanan kitaplarinda bu olaylar cok guzel aciklaniyor.

RocK__StaR

8.9.2021 14:49:47

0
Bossların azlığı ve aynı düşman çeşitleri eleştirebilir ama nedense kimse çevre tasarımları görev tasarımları hikaye diyaloglar combat çeşitliliğini dünya yılının görüntüsü gibi şeylerden bahsetmez bu oyun ayrıca rdr 2 gibi bir oyunun karşısında yılın oyunu seçilmiş

pskillercheto

8.9.2021 14:33:01

0
islem gucunun tabiki de onemi var :) Bilmiyorsan yorum yapma istersen. Goruyoruz yeni nesil oyunlarda konsollarin nasil yari yolda kaldigini. Ps ortamalasi 1600p , xbox ortalamasi ise 1800p. PC en iyi secenek, fakat su durumda oyuncu icin xbox daha dogru tercih olur. ayrica next gen dedigin
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Bu mu next-gen? sinematikler geride biraktigimizda ben pek next gen gormuyorum. Oyuna emek verilmis ve bu yonden bir yorumum yok. ama next-gen diye bu oyunu one sunman komik olmus.

encuni

8.9.2021 14:19:30

0
bunu okuyucunda üzüldüm senin adına büyük ihtimal gidip flopsa fln bakıp la bu cok güçlü abo diye dolanmışsındır. Hani vardır ya kücük cocuklar olum bu 8gb 16gb ram var herşeyi açar diye konuşurlar aralarında ondan birisiniz sanırım. Benim kasadaki gtx 1080 bile dlss saymazsan rtx 3060 dan 10 15 fps geride sanki biz oynamadık geow serisini. Bana göre last of us 2 bile next gen sayılır bu adamlar ps4 gıbı bı kagıt üzerinde gtx 750 gücündeki bi cihaza bu oyunu yapıyorlarsa demekki herşey bit ve tflops değil bunu öğrenmeniz lazım. Bana göre aşırı güçlü bi makina değil ps5 büyük ihtimal rtx 4 ve ya 5 serisinde eskiyecek fakat ne kadar güclü ekran kartın olursa olsun oyun dünyasına her zaman konsollar yön veriyor onlar ne yaparsa o grafiği görücez sadece fazla fps ve biraz kaplama güzellemesi yapıp satıcaklar.

Wrestle Mania

8.9.2021 14:14:28

0
Tırnak içine aldığın yorumum da ne maaşımdan bahsediyorum ne de başkalarının avukatlığını yapıyorum. Alım gücünü belirtmek ne zaman avukatlık oldu onu anlamadım. Bu ülkenin %50'si asgari ücret alıyor ben de buradan örnek vermek istedim. Ama farketmez 5000tl alsanda 8000tl alsanda 10.000tl alsanda 1000tl oyun pahalıdır o fiyata etmez. Bu arada ilk attığım cümleyi kanıtladığın için teşekkür ederim.

pskillercheto

8.9.2021 14:06:04

+2
next-gen`in 2021 yilinda ne anlama geldiginden bir habersin sanirim? yoksa GeOW bile goruntu kalitesi olarak yukarida saydiklarindan daha saglam grafik islemlere sahip. bence siz bekleyin. yeni bir pro kasa gelir, o zaman oynarsiniz next-gen oyunlari. keza ne xbox ne de ps bu nesilde true next-gen makinasi degiller. hele ki rtx 3060ti bile xbox sx den %20, ps5 den %40 daha gucluyken sizin bu kadar rahat takilmaniz komik oluyor. hic bir donemde konsollar bu kadar geride kalmamistir pc ile kiyasla.
"Ulan 1000tl diyoruz lan 1000tl bu aptal oyunu oynamak için 10 gün eşşek gibi çalışmaktan bahsediyoruz." 10 günde 1000 ise 30 günde 3000 yapar. Ki şayet bu senin değilde başkalarının maaşıysa başkalarının avukatlığınımı yapıyorsun? Tekrar söylüyorum paranız yetmiyorsa oynamayın arkadaş bu kadar basit.

Wrestle Mania

8.9.2021 12:19:01

0
Yazdığım yorumun neresinde asgari ücret kazandığımı belli ettim Allah için söylesene.
3000 TL gibi bir fiyata yani asgari ücrete çalışıyorsun gelmişsin 1000 TL oyuna para veremem diyorsun verme zaten etin belli budun belli paran yoksa oynama bu kadar basit.

Locke Lamora

7.9.2021 20:51:27

+2
yav he he. 7-8 saatlik senaryo. gerisi looting. az biraz açık dünyamsı olacak malum. valkryeleri aradığımız gibi şeyler koyarlar al sana 40.

Wrestle Mania

7.9.2021 20:22:52

+5
Bu ps fanboylarının çoğu gurbetçiler olduğunu söyleyebilirim ama kanıtlayamam. Adam gelmiş burada 1000tl olan oyunu övüyor. Ulan 1000tl diyoruz lan 1000tl bu aptal oyunu oynamak için 10 gün eşşek gibi çalışmaktan bahsediyoruz. Adam bunu eleştireceğine hala 1000tl alır oynarım diyor. Bir de oyunu alırım ps kardeşlikte satmak için sürünürüm diyorlar varya kafayı yiyorum. Neyse bunlara müstahak 10.000tl olsa bile alır bu fanboylar.

encuni

7.9.2021 17:17:39

+2
quote:

Orjinalden alıntı: pskillercheto 70 saatte olabilir. sonucta 5 adet boss`u farkli farkli renklere boyayip atmislardi onumuze. sony`nin bu taraftar kitlesi oldukca daha cok treaser izletir :) hayir, beyin fakirler gamepass`e laf atmislar. next-gen bir oyun cikmadi ps5`e ama hala bok atma cabasindalar. yorumlar psikyatri alaninda tez konusuna ornek olabilecek sekildeler <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/yerlerde.gif" alt="" border="0" align="middle">
rachet and clank? returnal? demon souls?Astro? Spiderman miles morales? Sen bence psikyatri yerine manava git muz topla iyi gelir .d

BSC Misafiri

7.9.2021 16:13:12

0
Xbotlar yine sasirtmiyor

pskillercheto

7.9.2021 12:45:50

+6
70 saatte olabilir. sonucta 5 adet boss`u farkli farkli renklere boyayip atmislardi onumuze. sony`nin bu taraftar kitlesi oldukca daha cok treaser izletir :) hayir, beyin fakirler gamepass`e laf atmislar. next-gen bir oyun cikmadi ps5`e ama hala bok atma cabasindalar. yorumlar psikyatri alaninda tez konusuna ornek olabilecek sekildeler

Lord Melkor

7.9.2021 10:21:15

0
İlk oyunda da 35-40 saat muhabbeti hatırlıyorum. Büyük ihtimal benzer bir süreye sahip olacak

BSC Misafiri

7.9.2021 09:09:15

0
Şirket babamın olsa kraldan çok kralcılar kadar ps ya da xbox konsollarını savunmam. Ne diye bu kadar benimsiyorsunuz anlamıyorum ki..

BSC Misafiri

7.9.2021 09:08:33

0
Birbirinizi yemeyin 2konsolda var gow efsanedir benim için gamepase laf atanlar olmuş oyun dünyası icin emsalsiz bir seçenektir gamepas ama aynısını sonyden gòremiyoruz forza horizon 5 micro storede türkiyeye özel fiyatlandırmayla geliyor 275lira gibi standart sürüm ama psyi açtığımda oyunların ölüsü 499liraya satılıyor storeda umarım sony türkiye icin adımlar atarda uygun fiyattan türk oyunseverlerde yararlanır yoksa avam takımı hariç kimse bir oyuna 800lira veremez ülkemde

RocK__StaR

7.9.2021 00:57:02

+2
Kusura bakma ama xbox exc oyunlarını bir araya getir yine bir god of war etmez bunu fanboy bir şekilde söylemiyorum halo gears of war bunların hepsini oynadım bu oyunlar güzel oyunlar ama yinede bir god of war etmez

encuni

7.9.2021 00:43:08

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein Çöp seri. 140 saat olsa ne yazar saçma sapan oyun türü.
bunu yazarken utanman lazım

Krone

7.9.2021 00:41:36

+2
Adamın derdi gamepass olmuş ellerindeki tek adam akıllı exc. oyunun haberine bile gamepass yorumu atıyor. Oğlum yazık lan size. Bir oyun parasına yüzlerce oyun oynanması bu kadar mı dokundu ? 😃😃😃 Xboxçıyım, ve istersem bu oyunu da parayı basar oynarım. Konsol kiralamak zor olmasa gerek.

mahsur kalan adam

7.9.2021 00:23:57

0
Ne yapsın PlayStation tr yanında çay da mı versin Euro dolar kuru bakın tekrar Oyunda sen şahsen oynayacaksın deseler de 700 TL etmez bunu biz de biliyoruz

formw3

7.9.2021 00:15:08

+2
Katılıyorum hocam, muz toplamak varken god of war oynayan da ne bileyim

encuni

7.9.2021 00:10:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: CaptainReinhard34 Şu forumda hala Sony öven var şaka gibi. İyi yapıyor size Sony umarım 1000 TL'ye dayar oyunları :D
oyunları 1000 tl ye dayayan sony değil hacı onlarda 70 80 birim. Gecen yıl 60 70 birimdi

Philipp_Plein

7.9.2021 00:06:27

+3
Çöp seri. 140 saat olsa ne yazar saçma sapan oyun türü.

CaptainReinhard34

6.9.2021 23:13:50

+9
Şu forumda hala Sony öven var şaka gibi. İyi yapıyor size Sony umarım 1000 TL'ye dayar oyunları :D

David Attenborough

6.9.2021 22:42:24

0
Eski nesile de geleceği açıklandıktan sonra pek bir beklentim kalmadı.

Johnny Silverhand

6.9.2021 22:09:47

0
konu gow 40 saat içeriğe sahip -15 yaş dh üyeleri ps vs xbox kavgası yapıyorlar. bu dh’deki -15 yaş kitlesinden bir cacık olmaz

alpalp84

6.9.2021 21:53:26

0
Thor'la sağlam bir kavga yaparız umarım. Gazabımıza uğramayan bir thor var birde odin. Yaz aylarında senelik iznimde bir kere daha bitirdim. Baltam olsa sırtıma takıp dışarıda yürürdüm vallahi. Youtubçulara 40 saat yetmez ama bana fazlasıyla yeter.

sh4dy_081991

6.9.2021 21:46:11

+2
Bazı yorumları gördükten sonra insan, bu millete müstehak ne halleri varsa görsün diyorsun. Fahiş oyun fiyatlarını dile getirmekle eleştirmekle fanboyluğun ne alakası var. Hayatımda hiçbir Xbox oyununu kullanmamışım aksine Ps5'e kadar tüm Ps oyunlarını ezbere bilen birisiyim. Ama bu ekonomi bizi artık mecburen PC'ye hapsetti. Ama şaşırmıyorum ülkede böyle zihniyet hakimken baştada dediğim gibi demek ki herşey müstehak.

BSC Misafiri

6.9.2021 21:43:43

+9
quote:

Orjinalden alıntı: Insomniac_Games Basacam parayı oynayacam , xbokçular yallah youtube a.
Hocam çöpsün

BSC Misafiri

6.9.2021 21:43:13

+1
Böyle muhteşem oyunun çıktığına şükredin. Rockstar, Valve gibi firmalar kaç yıldır AAA oyun yapmıyor. Hem iyi grafik hem de GOTY yapan tek firma Sony.. süresi de uzun

KAKÁ

6.9.2021 21:19:17

0
Saglam boss dovusleri olsun yeter.

brnbry

6.9.2021 20:56:44

0
Kardeşlikle 200-250'ye denk getirsek 40 saat için fena sayılmaz..

Himurajutsu

6.9.2021 20:40:18

+11
Xboxcılara youtubepass ile ücretsiz Hatta xbox dan izlerlerse 12 cigofilops aktif oluyormuş. 2022 GOTY'si rezerve edilmiştir.

BSC Misafiri

6.9.2021 20:34:00

0
Sony türkiye oyuncuları üzmeyecektir merak etmeyin 1000-1100tl gibi fahiş fiyatlar görmeyeceğiz emin olun bilgiler sağlam yerden 790lira gibi sudan ucuz fiyata alacağız oyunu iyi oyunlar.

BSC Misafiri

6.9.2021 20:14:34

0
40 saat bence iyi. 650tl para veriyoruz, 40 saat için bence ideal. 3-5 saatlik oyuna hayatta 650tl vermem. 40-50 saat iyidir, hoştur.

sh4dy_081991

6.9.2021 19:42:25

0
Kardes farkindaysan singleplayer bir oyun bu bir kere bitirdikten sonra pek bir esprisi kalmiyor. Bir kere alip istedigin kadar oynasan ne olacak hadi iki kere bitirdin kac saatini alacak ondan sonra makinede yatiyor oyun bir daha. Ben ps4 exclerinin hepsine sahibim hepsinide dijital aldim. Ama en fazla verdigim 300 tl idi bir oyuna. Ikiser ucer kezde bitirdim hepsinide o kadar yani. Benim dusumceme gore en krali 700 tl etmez bu oyunlarin. O yuzden artik biraktim konsol oyunculugunu. Alana saygim sonsuz o ayri.

BSC Misafiri

6.9.2021 19:39:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Adamlar oyun yapıyor 600 yada 700 den satıyor sen o oyuna 1 defa para veriyorsun istediğin kadar oynuyorsun ben sırf bu oyun için para biriktiriyorum inşallah isteyen alır oynar
Amin kanka, ele geçen parayı döviz yap ama. Yoksa sen biriktirirsin fiyat artar, sen biriktirirsin fiyat artar, üzülürsün. TR PSN ve Dolar ile.

BSC Misafiri

6.9.2021 18:50:54

0
40 saat mi korktum. Umarım kaliteli içerik sayısı azalmaz.

BSC Misafiri

6.9.2021 18:48:23

0
Adamlar oyun yapıyor 600 yada 700 den satıyor sen o oyuna 1 defa para veriyorsun istediğin kadar oynuyorsun ben sırf bu oyun için para biriktiriyorum inşallah isteyen alır oynar

Antikaruh

6.9.2021 18:16:29

0
Açık dünya zımbırtısı ile 40 saat olmasında. Bir önceki oyunun en büyük eksiği boss çeşitliliği idi. Aynı troller ile sabaha kadar savaşıp duruyorduk. Düşman ve boss çeşitliliği 1. öncelikleri olmalı. Oyunun sonuna kadar draugr kesmekten ciğerimiz solmuştu.

HayvanGenli

6.9.2021 18:03:42

0
Anlamadim haberi. Soylenti mi degil mi? Adam cikmis aciklama yapmis, bu soylenti olmuyor, tam tersine yetkili agizdan aciklama gelmis.

BSC Misafiri

6.9.2021 17:58:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: RocK__StaR Oyun isterse yılın oyunu seçilsin türkçe çıksın 700 tl ben o fiyatı veremem kusura bakmasın ülke şartları zaten zor bide oyuna 700 tl verecem
Hocam işte senin gibi düşünen azınlık.. Geri kalan ya baba parası ya da kolay para kazanıyor. Bu yüzden TR PSN'in umurunda değil fiyat politikası, Türk oyuncusu vs.. Ne fiyat çekersem çekeyim alıyor zaten bunlar diyor.

snakefatih

6.9.2021 17:44:43

0
3 sene sonra çıkar fiyatı da 1000₺ olur ne konsolu alırım ne de oyununu saçma sapan bir hale geldi konsol oyun fiyatları

sh4dy_081991

6.9.2021 17:37:33

0
Bende bi ps4 var yillar evvel bimden 1000 tl ye aldim. O zaman en baba oyun 160 tl den cikardi alirdik. Bu saatten sonra kralida gelse bana 700 tl den oyun aldiramaz. O yuzden bizim ulkede oyun keyfi yerini keyifsizlige birakti. Videosunu merak ediyorum ama oyunu alamayiz malesef bugunku kosullarda.

SIE Santa Monica

6.9.2021 17:17:18

0
Oyunun ne kadar sürdüğü de belli olduysa şayet, oyunun çıkışına çok uzak değilizdir o zaman

Funder

6.9.2021 16:45:19

+12
800'e alıp 4 güne bitirip 790'a satıcam palavracıları damlar şimdi.

Persona_6

6.9.2021 16:23:05

+2
40 saat hey yavrum be

RocK__StaR

6.9.2021 16:19:34

+2
Oyun isterse yılın oyunu seçilsin türkçe çıksın 700 tl ben o fiyatı veremem kusura bakmasın ülke şartları zaten zor bide oyuna 700 tl verecem

Exclusive.Gamer

6.9.2021 16:16:21

+1
700 tl

BSC Misafiri

6.9.2021 15:55:00

0
Sony Tr 1000 tl den aşşağı kaktırmaz bu oyunu.

BSC Misafiri

6.9.2021 15:54:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Kesin açık dünyamsı kısımlar olacak. Ordan oraya koşturacaklar. Aynı boss savaşlarından da koyarlarsa uzar tabi. Kesin bir bit yeniği var bu işte.
zaten ilk oyundada o dediklerinden birazda olsa vardı. bunda dahada çok olacak. devir hammallık devri

volcy123

6.9.2021 15:24:45

+15
Tr Psn e ozel 999 olacak, xboxcilara ise bedava olacak cunku youtube uzerinde gameplay videolari izlemek ucretsiz.

BSC Misafiri

6.9.2021 14:38:53

+4
quote:

Orjinalden alıntı: RocK__StaR Çıktığında fiyatı kaç olacak çok merak ediyorum
TR PSN'e özel bir fiyatla sadece 999TL 99 kuruş olacak kanka başka ne olacak?

BSC Misafiri

6.9.2021 14:38:06

0
Kesin açık dünyamsı kısımlar olacak. Ordan oraya koşturacaklar. Aynı boss savaşlarından da koyarlarsa uzar tabi. Kesin bir bit yeniği var bu işte.

Philipp_Plein

6.9.2021 14:32:58

+1
699₺

Ziromen

6.9.2021 14:05:19

0
Açık dünya yapacaksa gerek yok

RocK__StaR

6.9.2021 14:03:06

0
Çıktığında fiyatı kaç olacak çok merak ediyorum

Megathrone26

6.9.2021 13:39:22

0
İlk oyunla ayni mantikta ve daha detayli ve tabiki de boss savasi sayisi fazla olan bir oyun olacaksa olsun daha uzun ama bos icerikle doldurup da sirf sureyi uzatacaklarsa simdiden donsunler bu karardan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız