Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Electronic Arts Yeni Birleşmeye ve Satın Alıma Açık

 
 
Oyun endüstrisinde son yıllarda çok sayıda geliştirici ve yayıncı stüdyo satın alındı ve bu stüdyolar büyük firmaların altında toplandı. Bu süreç zarfında Microsoft, Activision Blizzard ve Bethesda'nın ana şirketi ZeniMax Media'yı, Take- Two, Zynga'yı, Sony ise Bungie'yi satın aldı.
 
NBC News, CNN ve Politico ile çalışan muhabir Dylan Byers, Puck News'daki bir gönderide şunları belirtti: "Electronic Arts, satın alım veya bir birleşmeye girmek istediğini birden fazla kaynaktan duydum. EA, bir dizi şirketle görüşmelerde bulunuyor. Bu şirketler arasında Disney, Apple, Amazon, NBC Universal ve daha birçoğu yer alıyor."
 
Öte yandan EA, birkaç ay önce lisans anlaşmaları konusunda Disney firması ile yakın irtibata girdi. Bunun tam olarak ne anlama geldiği açık olmasa da yakın zamanda bu veya başka bir şirketle birleşme görebilmemiz muhtemel.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz oyun geliştirme stüdyo Electronic Arts
Virtuos, Sanat Prodüksiyon Stüdyosu Glass Egg'i Satın Aldı Gearbox, Aynı Anda 9 Büyük Çaplı Oyun Geliştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.5.2022 10:07:38

0
Düşünsenize Microsoft alıyormuş, BF ve COD savaşı bitiyormuş. :D

BSC Misafiri

22.5.2022 17:57:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: -Dark Poison- BF2042 faciasindan,Bioware i komple yok etmelerinden sonra Ea i kim niye alsin bilmiyorum.Enkazi alma maliyetinin yaninda öldurdükleri guzelim serileri diriltme maliyetini de ekleyince uzun yillar.kar ettirmeyecek bir yatirim olur.
fifa o karı tek başına karşılar

-Dark Poison-

22.5.2022 10:36:30

+1
BF2042 faciasindan,Bioware i komple yok etmelerinden sonra Ea i kim niye alsin bilmiyorum.Enkazi alma maliyetinin yaninda öldurdükleri guzelim serileri diriltme maliyetini de ekleyince uzun yillar.kar ettirmeyecek bir yatirim olur.

ulaaaa

22.5.2022 00:24:32

+1
Microsoft alır umarım.

BSC Misafiri

21.5.2022 16:49:48

0
Microsoft Bethesda'yı alarak domino taşı gibi adeta bir taraf tutma savaşını başlattı. Neredeyse bir soğuk savaş gibi oyun firmaları Sony ya da Microsoft cephesine geçmeye başladı. Oyun endüstrisi için iyi mi oldu kötü mü bilemedim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız