Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Dino Crisis'ın Yeniden Yapımı Bu Yıl Duyurulacak


     Capcom'un ilk 2 Dino Crisis oyunu gerçekten de çok etkileyiciydi. İlk Dino Crisis oyunu zorlu oyun yapısı ve korku unsurlarıyla Resident Evil'ın dinozorlu hali olarak tanımlanan bir korku oyunuydu. Dino Crisis 2 ise aksiyon unsurlarıyla önplana çıkan ve beğeni toplayan bir yapımdı. Xbox için çıkan Dino Crisis 3 ise tam anlamıyla bir hayal kırıklığı olmuştu. O dönemden beri bu seriden haber alamıyoruz.
 
     Resmi İngiltere Resmi Xbox Dergisi'nin (OXM) haberine göre Capcom bu yıl Dino Crisis'in yeniden yapımını duyuracak. Henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için bu durumun söylenti olarak görüldüğünü belirtelim.
 
    Bu arada  Resident Evil: Revelations'ın yapımcı koltuğunda oturan firmanın önemli isimlerinden Masachika Kawata'nın Capcom'un eski oyunları Dino Crisis ve Onimusha ile bağlarını koparmadığı konusundaki sözleri şu şekilde:
 
    "Capcom asla eski oyunlarımızı yeni nesil cihazlara getirmekten kaçınmamıştır; ama sanırım ilerlemek için yeni seriler yaratmak bizim için daha önemli."
 
    Capcom'dan Shinji Mikami'nin ayrılmasından sonra firmanın başarılı bir korku oyunu yapması pek de kolay olmayacaktır. Yine de Dino Crisis'in yeniden oyun dünyasına dönmesi fikri mutluluk verici.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Capcom PSN PS1 Resident Evil Dino Crisis Dino Crisis 2
Tales of Zestiria'dan Yepyeni Görseller FIFA 14'ün PS3 ve Ps Vita Sürümlerine Büyük İndirim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.2.2014 14:04:13

0
sadece xbox da olduktan sonra dünyanın en iyi oyununu da yapsalar tutmaz çünkü fanatikleri vardı bu oyunun resident evil ın aynısı zmbi yerine dinazor vardı hikayesi çok ilgi çekici ve zekiceydi ilk 2 serisi çok iyiydi ilki ps1 de harikalar yaratmıştı ikincisi de pc de çok tutulmuştu en az 3-4 kez bitirmişliğim var bu oyunu çok severdim ancak 3 üncüsü xbox a çıktığı için kimse almadı herkes pc yada playstation için geleceğini sanıyordu tüm hayranları onlarken eski oyunları oradayken alınması ve oynanması imkansızdı gene aynı şeyi yaparlarsa kimse oynamaz bu oyunu ellerinde patlar xbox ın bu oyun halo değil her ne kadar çok kaliteli bir seri olsa da onun için kimse konsol almaz bu mantığı anlamadıktan sonra xbox da satılmaz umarım tüm konsollara ve pc ye de gelir

defected

27.2.2014 20:03:09

0
oha harika haber :O

R.Romanoviç

27.2.2014 18:23:03

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Noctis_Strife Onimusha'yla Dino Crisis'in dönmesi çok güzel olurdu cidden, dönse bile ellerine yüzlerine bulaştıracaklar gibi geliyor bana, malûm RE yerlerde. Acaba hiç yapılmasa da anılarda güzel olarak mı kalsa o oyunlar diye içimden geçmiyorda değil.
günümüzde özgün oyun gelmiyor artık çoğunlukla yüze göze bulaştırılmış devam oyunları bu firmanında en iyi yaptığı iş bu bende aynı fikirdeyim

Noctis_Strife

27.2.2014 17:20:06

+1
Onimusha'yla Dino Crisis'in dönmesi çok güzel olurdu cidden, dönse bile ellerine yüzlerine bulaştıracaklar gibi geliyor bana, malûm RE yerlerde. Acaba hiç yapılmasa da anılarda güzel olarak mı kalsa o oyunlar diye içimden geçmiyorda değil.

BlackBeasT

27.2.2014 17:12:52

0
Dino Crisis'de ki Kızıl bomba Regina'yı bol poligonlu göreydik iyiydi.

gamer-x

27.2.2014 16:25:40

+2
bu oyun çıkmalı ey capcom dead rising gibi çöp oyun piyasaya süreceğine dino crisis yap resident evil yap oda olmadı onimusha yap

Xabir

27.2.2014 15:22:54

0
Son oyun hayal kırıklığı oldu umarım bu sefer düzeltirler. Yoksa tarihe karışacak.

BSC Misafiri

27.2.2014 15:21:02

+1
VAAAAAAAAAAAAAAAAY :O çok mutlu oldum lan özledik valla :D .....capcom RE4,RE5,RE6 ... heyecanım kaçtı birden :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dino Crisis 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız