Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Crash Team Racing Remaster The Game Awards'ta Duyurulacak

 
Eurogamer'ın haberine göre, Crash Team Racing'in remaster versiyonu bu hafta düzenlenecek The Game Awards 2018 etkinliğinde duyurulacak.
 
Duyurulacağına dair en büyük işaret PlayStation Access sunucusu Hollie Bennet'ten geldi. Hollie Bennet, kendisine isimsiz bir posta ulaştığını twitter üzerinden paylaştı ve postadan çıkan bir arabanın dikiz aynasına asılabilecek türden Crash renkli iki tüylü zar ve The Game Awards etkinliğinin işaret edilmesi Crash Team Racing remaster'ın duyurulacağına yoruldu. 
 
Crash Team Racing Naughty Dog tarafından geliştirilmişti ve 1999'da PlayStation 1 için çıkmıştı. Yayıncılığını Activision'ın üstlendiği Crash Bandicoot N. Sane Trilogy çıktığında ilk olarak PlayStation 4 oyuncularına daha sonra diğer platform oyuncularına sunuldu. Bunda da benzer bir yaklaşım izlenebilir.
 
The Game Awards Aralık'ta 04:30'da başlayacak ve YouTube, Twitter, Facebook, Mixer ve Steam TV platformlarından canlı olarak izlenebilecek. Etkinlikte 10'dan fazla yeni oyun duyurusu yapılacak, artı daha önce duyurulan oyunlar ile ilgili de yeni haberler paylaşılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Crash Crash Bandicoot Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back Crash Bandicoot Warped Crash Bandicoot N.Sane Trilogy PS4 Sony Activision
Epic Games Kendi Oyun Mağazasını Açıyor Naughty Dog The Game Awards'a Katılmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.12.2018 20:57:18

+1
çoook efsane bir oyundur. en zevk aldığım yarış oyunlarından birisi. Bu oyun ve Crash Bash'inde remaster olarak çıkmasını çok istiyorum !!!

Tuomir

4.12.2018 20:35:01

0
Activision vizyonsuzluğu sonrasında Crash bu hale gelmişti. ND sonrasında Crash ile ilgili hatıralarda kalan son iki oyun Wrath of Cortex ve Twinsanity'dir. TS'den sonra seri çöküş dönemine girmiştir. Crash güzel bir marka fakat Activision'ın ellerinde değil. Vicarious Visions'a sözüm yok seriyi küllerinden yarattılar neticede.

Redunay

4.12.2018 19:54:16

0
Mario Kart bu kadar ilgi görürken niye yeni bir crash team racing oyunu yapılmaz

fantastik17

4.12.2018 19:47:08

+2
Bende büyük bir yeri var bu oyunun. Çok sevinirim.

GoldPunch

4.12.2018 19:44:41

+1
Çok iyi olur.

aykut291

4.12.2018 19:41:08

0
Ben anlamıyorum arkadaş niçin yeni bir Crash Bandicoot oyunu yapılmıyor. Activision ne die satın aldı çok merak ediyorum.Her sene cod yerine her sene bir crash oyunu görsek keşke!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız