Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: CoD: Modern Warfare II Steam'e Gelebilir

 
 
Yakın zamanda yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, Twitter üzerinden resmi olarak Call of Duty: Modern Warfare II'yi duyurmuştu. Hangi platformlara çıkış yapacağı henüz açıklanmadı.
 
İlk olarak Reddit kullanıcısı Kalinine tarafından yayınlanan görsel oyunun Steam platformuna geri dönebileceğini ortaya koyuyor. Bu görsel daha sonra ekip tarafından değiştirildi ancak kullanıcılar bu görüntüyü yakalamayı başardı.
 
İşte o görsel:
 
 
 
Steam'de piyasaya sürülen son Call of Duty oyunu, 2017 yılında çıkış yapan Call of Duty: WWII idi. O zamandan beri PC'deki yeni Call of Duty oyunları, Activision'ın Battle.Net platformunda yayınlandı.
 
Yine Activision geçtiğimiz günlerde Call of Duty Modern Warfare II'nin 28 Ekim 2022 çıkış yapacağını duyurdu. Duyurunun yanı sıra bazı ikonik karakterlerin yer aldığını bir fragman yayınladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer aksiyon macera nişancı hikaye fps
Söylenti: Bethesda'nın Indiana Jones Oyunu Xbox'a Özel Olmayabilir İptal Edilen Marvel Temalı MMO Oyunu için Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

-Dark Poison-

30.5.2022 12:17:58

+5
Battlenette ne kadar actiblizzard oyunu varsa steame gelir tahminim.Ms bu konuda oldukça esnek.Hazirandaki Ms etkinliğinde kullanıcı dostu güzel haberler duyarız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız